В понеделник ще бъдат връчени четвъртите Годишни награди в туризма – 2019
Секция: Туризъм
14 Декември 2019 08:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
В понеделник ще бъдат връчени четвъртите Годишни награди в туризма – 2019

/КРОСС/ Четвъртите Годишни награди в туризма-2019, организирани от Министерството на туризма, ще бъдат връчени на официална церемония, която ще се състои на 16 декември 2019 г. (понеделник) в София. Събитието ще започне в 18:30 часа, в зала „Концертна" на Централния военен клуб.
Домакин на церемонията е министърът на туризма Николина Ангелкова, очаква се сред официалните гости да бъдат председателят на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева, министрите на икономиката Емил Караниколов и на младежта и спорта Красен Кралев, видни политици и общественици. За събитието са поканени посланици, народни представители, кметове, представители на туристическия бизнес, работодателските организации и медии.

Победителите в Годишните награди в туризма се оценяваха в 16 категории на два етапа. През първия всеки желаещ можеше да подаде заявка за участие си съгласно правилата за кандидатстване, публикувани на интернет платформата www.tourismawards.bg.
Гласуването за финалистите започна на 7 ноември и продължи до 6 декември 2019 г., като в този период хиляди потребители подкрепиха своите фаворити.
По традиция и в това издание онлайн вотът определи носителите на златни статуетки. Силната подкрепа за всички кандидати обаче открои стотиците добри практики в българския туризъм през годината. Тя показа постигнатото от хилядите, за които туризмът е кауза - държава, бизнес, местна власт, туристически сдружения, медии. Заедно те допринасят за утвърждаването на България като целогодишна туристическа дестинация.

Снимка Архив