Каматa връчи Златната топка на Татяна Лолова
Секция: ЛЮБОПИТНО
23 Декември 2019 12:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Каматa връчи Златната топка на Татяна Лолова

/КРОСС/ Голямата българска актриса Татяна Лолова поздрави лично Христо Стоичков за празниците и пожела на всички присъстващи на неговата среща с автограф щастлива и усмихната 2020 година.

Камата от своя страна ѝ връчи трофея, а публиката избухна в аплодисменти. 

В SkyCity Mall в София, звездата прекара неделния следобед в раздаване на автографи върху своята биография “Христо Стоичков. Историята” (изд. “Софтпрес”), написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков.

"Никога няма да забравя деня, в който видях "Златната топка" с името ми за първи път. Няма как да забравя и как спечелих Шампионската лига, няма как да забравя и голмайсторския приз от световното първенство през 1994 година. Тези неща се помнят", заяви Стоичков пред медиите, дошли да отразят събитието.

Това е последното събитие за 2019 г., но Стоичков и издателство „Софтпрес“ кроят планове за повторение на лятното турне и през 2020 г.

След успешни представяния на биографията му в Лондон, Чикаго, Торонто и Варшава, се подготвя и мащабно събитие в Барселона през пролетта.

„Христо Стоичков. Историята“ се превърна в най-продаваната биография в България през 2018 г., като очакванията на издателството са до края на 2019 г. общият тираж да премине 70 000 екземпляра. „Софтпрес“ е сред най-големите издателства в България, а портфолиото му включва над 1500 заглавия, подбрани така, че да отговарят на мотото „Книги за цялото семейство“.