Късметлийски дни с играта „Еврошанс“
Секция: СПОРТ
24 Декември 2019 07:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Късметлийски дни с играта „Еврошанс“

/КРОСС/ Празничното настроение е във вихъра си, а Коледният дух отдавна е завладял сърцата на всички. Тегленията в пунктовете на „Евробет“ донесоха добри вести за няколко играчи, които си направиха страхотни подаръци, след като успяха да познаят числата в играта „Еврошанс“.

Емине Карагьозова от Бургас изпъкна с прецизно попадение и си спечели страхотната сума от 14 520 лева от играта „Еврошанс“. 

Точната прогноза на 60-годишния Юлиян Илиев от Кубрат му донесе печалба от 6 736 лева

Шуменлията Борислав Борисов закова късмета точно на 6 000 лева. На същата печалба се радва и Огнян Сираков, който отнесе 6 000 лева в пункт на „Евробет“ в Галата.

40-годишният Васил Кръстев от с. Първомай прибра в джоба си 5 000 лева, благодарение на безупречното си попадение за 7 числа, които позна до едно.

5 000 лева паднаха и в Кирково, спечели ги 34-годишният Мартин Ахрянов, който също беше точен в предвиждането си за 7 числа в играта „Еврошанс“.

„Еврошанс“ донесе много късмет и на Синан Ферад от Чорбаджийско, който ще празнува четирицифрената си печалба от 5 000 лева

По 4 000 лева отнесоха двама играчи от Костандово и Леденик.

Участник от Крумовград спечели 3 950 лева, а по 3 000 лева грабнаха играчи от Търговище и Омуртаг. 

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК.