Лейди Гага: Нямам време да се изкъпя
Секция: Шоубизнес
25 Декември 2019 14:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лейди Гага: Нямам време да се изкъпя Изпълнителката работи усилено над шестия си албум

/КРОСС/ Лейди Гага явно няма много свободно време. Изпълнителката изгря на големия екран с филма „Роди се звезда“, където си партнираше с Брадли Купър, за което беше номинирана за награда „Оскар“ за най-добра актриса и за най-добра песен за „Shallow“. Гага се качи на сцената, за да приеме златната статуетка за сингъла си.

Междувременно тя работи и върху шестия си студиен албум, който се очаква да излезе през новата година. И явно нещата са доста сериозни, тъй като Гага признава, че няма време дори да се изкъпе. Тя се пошегува в социалната мрежа Туитър, че е занемарила личната си хигиена, за да даде на феновете си най-доброто, на което е способна.

„Асистентът ми: Кога за последно се къпа? Аз: Не помня“, пише Гага.

След това тя добави #LG6, което много фенове сметнаха, че това може би е името на новия ѝ албум. През 2019-а изпълнителката обиколи доста места по време на своето турне, но почитателите ѝ чакат нещо много по-голямо.

Въпреки че не споделя много за новите си проекти, тя признава, че иска постоянно да се подобрява в музикален аспект. „Още музика, няма да се откажа скоро... всякакви стилове музика. В същото време искам и да правя повече филми, искам да имам деца и искам да разширявам бизнесите си“, казва тя пред Ютубърката Ники Джагър.

Гага разкрива и какъв е процесът ѝ на работа. „Когато ми дойде вдъхновението, веднага действам“, разкрива тя.