10-те най-добри филма за коледните дни
Секция: Шоубизнес
26 Декември 2019 17:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
10-те най-добри филма за коледните дни

/КРОСС/ Какво е Коледа без най-популярните и обичани коледни филми? Подарете си незабравими вечери с тях. Вижте 10-те най-добри филма за коледните дни:

"Елф" (2003)

Актьорът Уил Феръл играе ролята на човек отгледан от елфите, помагащи на Дядо Коледа. Когато пораства, той обаче разбира, че всъщност не е елф, а човек, и тръгва на дълго пътешествие за да срещне истинския си баща. Филмът е смешен, по начин, какъвто само Уил Феръл, може да го направи.

10 кралски препоръки за приказна Коледа (СНИМКИ)

"Гринч" (2000)

Гринч е зелено космато същество, което живее заедно с кучето си Макс в пещера в планината Кръмпит. Той мрази Коледа и всичко, което е свързано с нея. Един ден на Гринч му хрумва чудовищна идея. Той намъква костюм на Дядо Коледа, и минава от къща на къща, за да открадне подаръците, украшенията и коледните дръвчета но жителите на близкото градче.

"Сам вкъщи" (1990)

За една нощ осемгодишният Кевин Макалистър става господар на къщата. В суматохата около заминаване на коледна почивка семейството на Кевин случайно го забравя в къщата и той се заема с празничната й декорация. Но малчуганът не украсява стаите с гирлянди и елхови клонки. Той се подготвя да посрещне с безброй капани-изненади двамата смотани крадци, които се опитват да проникнат в дома му.

Изобретението на Хюго (2011)

Безспорно един много добър семеен филм от Мартин Скорсезе . Филмът ни връща назад във времето през 30-те години на 20-ти век, където сред стените на парижката железопътна гара живее 12-годишен сирак. В мистериозната история се забъркват един самотен баща и един робот.

"Полярен експрес" (2004)

Детският автор Крис Ван Алсбург жъне голям успех с романа си „Полярен експрес" и по него прави филм. В него Били се опитва да повярва в Дядо Коледа, празничните чудеса и елфите напук на своите родители, които го убеждават, че това е измишльотина.

"Утреландия" (2015)

"Утреландия" е фантастично приключение за цялото семейство. Свързани от обща съдба, бившият вундеркинд Франк и Кейси - умна тийнейджърка, се впускат в изпълнена с опасности мисия да разкрият тайните на загадъчно място някъде във времето и пространството, известно само като "Утреландия".

"Александър и безкрайно лошия ден" (2014)

11-годишният Александър започва своят ден със залепена дъвка в косата. Това води до други последствия, а когато казва на родителите си за своя ужасен ден, той проумява, че не е единствения с отвратителен ден.

Мъпетите 2 (2014)

Тази приключенска комедия с добре познатите куклени герои, ще ви отведе на вълнуващо пътуване из Европа, гарнирано с куп неприятности.

"Отвътре навън" (2015)

„Отвътре навън" ни отвежда на най-невероятното от всички места - вътре в човешкото съзнание. Това е филм за детското израстване, за емоциите и чувствата, които бушуват в съзнанието на порастващите деца.

"Замръзналото кралство" (2013)

След излизането си през 2013 г. този филм се превърна в любим на милиони деца по света и на техните родители. В приключенската анимационна комедия пророчество е сковало едно кралство във вечна зима.

Красиви емоции, песни и вълшебства за цялото семейство.