Видео сингълът от предстоящия нов албум на ОСТАВА е вече факт
Секция: Шоубизнес
27 Декември 2019 10:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Видео сингълът от предстоящия нов албум на ОСТАВА е вече факт

/КРОСС/ Една от най-обичаните български банди Остава е готова с най-новото си видео към пилотния сингъл от предстоящия нов студиен албум. Песента се казва „Саботаж" и от седмици звучи в националния радио ефир, където се радва на изключително позитивни отзиви. Текстът и музиката са дело на Свилен, а за аранжимента групата работи съвместно с Георги Станев.
„Дадох това име на песента, защото мисля, че думата е интересна и не се използва често в български песни. Също така сме слушали много Beastie Boys и сме мега фенове. Текстът разказва за това как хората се самозалъгват и не живеят пълноценно." - споделя Свилен Ноев.
„Надявам се песента, да достигне до повече хора, защото е танцувална, има заразяваща мелодия и добри музикални моменти, както и интригуващ текст. Има нещо от 80-те примесено с нещо от 2020-та. Определено е повече поп отколкото рок като усещане, което е съзнателен избор." - разказва Георги Георгиев - Жоро.
Идеята и реализацията на видеото към „Саботаж" са дело на съпругата на Свилен - Невена Спасова.
В дългогодишната си история Остава имат над 20 видео клипа, 5 студийни и 3 концертни албума, включващи многобройни хитове, които безкомпромисно утвърждават групата като една от най-успешните на българската музикална сцена. Сега „Саботаж" поставя началото на нов творчески период за Остава, който се очаква да завърши с пореден студиен албум през пролетта на 2020 година.
На 29-ти декември, момчетата ще изпратят отиващата си 2019-та година с традиционния коледен концерт в най-добрия клуб за жива музика SOFIA LIVE CLUB.

video: https://www.youtube.com/watch?v=3t0mS_nNijs&fbclid=IwAR0EY0OfRhNUTMAanK9aPOa2NWa2Ztspj4pN642GVaOobXv4tNwj2CcGI74