Принцеса Шарлот вече си има първи обожател
Секция: Шоубизнес
30 Декември 2019 12:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Принцеса Шарлот вече си има първи обожател

/КРОСС/ По Коледа цялото кралско семейство присъства на традиционната за това време от годината литургия в църквата „Св. Мария Магдалена" в Сандрингам. И безспорно „черешката на тортата" бяха двете пораснали вече деца на принц Уилям и Кейт - 6-годишният Джордж и 4-годишната Шарлот. Това бе техният дебют, тъй като за първи път присъстваха на церемонията, а преди това участваха и в похода към църквата. Малкото им братче - принц Луи бе откаран директно в Сандрингам.

По време на разходката кралското семейство се радваше на любовта на хората, на щастливи усмивки, отправени поздрави и много, много цветя. Един от букетите, обаче, беше много специален. Той бе от 6-годишния кралски фен Джеймс Хедър, който заложи на красиви бели рози, опаковани съвсем семпло.

Докато Кейт и принцеса Шарлот се разхождаха сред хората, малкият кавалер подаде цветята. Херцогинята помисли, че са за нея и посегна да ги вземе, но той не й ги даде и отправи поглед към малката Шарлот. Така цветята бяха подарени с огромна усмивка на принцесата, която не ги остави до края на разходката и ги стискаше здраво.

Очевидно вече малката принцеса Шарлот има първия си обожател, а забавният клип беше публикуван в туитър.