Певицата VICTORIA с новогодишна равносметка
Секция: Шоубизнес
01 Януари 2020 14:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Певицата VICTORIA с новогодишна равносметка

/КРОСС/ В навечерието на 2020-а певицата VICTORIA, която ще представи България на Евровизия 2020 в Ротердам, направи своята равносметка за изминалата година 2019-а и сподели със своите последователи в социалните мрежи своите най-големи цели за предстоящата година. Амбициозната млада изпълнителка посочва като свои най-големи цели да представи достойно България на Евровизия през месец май, да завърши своя първи самостоятелен албум / EP и да отдели повече време за семейството си.

VICTORIA написа в своите Facebook страница и Instagram профил:
>
> Честита Нова Година! Преди няколко дни намерих стария си тефтер, в който на 1.01.2019 бях записала какво искам да ми се случи през 2019-а. Оказва се, че да представя България на Евровизия е била една от мечтите и целите ми! Освен това си бях пожелала да напиша своята първа песен, да започна да работя по мой самостоятелен албум и да записвам в Америка! Тази година реших да споделя тук с вас моите 5 пожелания и цели за следващите 366 дни. Правя го, защото вашата подкрепа е решаваща за това те да се превърнат в реалност. Ето ги и тях:
>
> 1. Да представя достойно #България на #Евровизия 2020. Това изисква много отдаденост - усилени репетиции и подготовка, за които съм готова и ще дам всичко от себе си. Това е страхотна отговорност, но имам страхотен екип зад себе си, който много вярва в мен! Ключово е да намеря песента, която ще ме представи най-добре като артист и ще докосне всички. И мисля, че вече я имам!
>
> 2. Да реализирам първия си EP/албум, зад който стои изключително много работа и любов, както и разбира се голям екип, който за щастие ме подкрепя по най-страхотния начин!
>
> 3. Музиката да ме среща с все повече хора и възможности в целия свят.
>
> 4. Да мога да отделя повече време за семейството си, което може би ще се случи едва след Евровизия, защото ме очаква много работа, но НАЙ-ВАЖНОТО - те ще са в Ротердам с мен и ще ме подкрепят в залата с цялата си същност!
>
> 5. Да продължавам да имам възможност да популяризирам каузата за намиране на нов дом на бездомни кучета и котки в България.
>
> Благодаря ви за подкрепата през 2019-а! Пожелавам ви страхотна 2020-а!

Песента на VICTORIA за Евровизия 2020 предстои да бъде представена в началото на март месец. До тогава тя ще работи по нея с едни от най-успешните европейски продуценти и композитори.

БНТ1 ще излъчи на живо от Ротердам двата полуфинала и големия финал на Евровизия на 12, 14 и 16 май. На 28 януари ще се изтегли жребий, на който ще стане ясно в кой от двата полуфинала ще участва България.