LG дава поглед към кухнята от бъдещето на CES с развиващата се INSTAVIEW технология
Секция: ЛЮБОПИТНО
03 Януари 2020 11:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG дава поглед към кухнята от бъдещето на CES с развиващата  се INSTAVIEW технология

/КРОСС/ С лед за коктейли и ThinQ, умните хладилници на LG за 2020 ще направят подготовката на храна и напитки още по-лесна, удобна и със сигурност позабавна

LG Electronics (LG) са решени да впечатлят посетителите на CES® 2020 с два нови умни хладилника: LG InstaView с Craft Ice™ и второ поколение LG InstaView ThinQ™.

С добре помислени функции за забавление у дома и още по-добро потребителско изживяване, тези революционни InstaView хладилници ще се превърнат в основния кухненски уред – още по-удобен и приятен за ползване.

Технологията InstaView на LG прави възможно надничането в хладилника без отваряне на вратата чрез прозрачния панел, който също позволява търсенето на рецепти и гледане на видеа.

Лед, който впечатлява

Спечелилият награда за иновации на CES 2020 InstaView с Craft Ice ще е помощник на потребителя в забавлението на гости. Това е първият хладилник в света с ледогенератор, който произвежда сферичен лед, топящ се много по-бавно от обикновения.

С 5 см. в диаметър, кръглият лед се топи по-бавно от обикновени ледчета и запазва вкусовете и температурате за по-дълго. Вече наличен в Съединените щати, LG ще предлага InstaView с Craft Ice и на други пазари през 2020. 

Нов InstaView ThinQ

През 2020, LG ще ъпгрейдне най-харесваните InstaView хладилници с второ поколение ThinQ технология. Когато потребителите поставят или извадят хранителни продукти от хладилника, включително Door-in-Door® и чекмеджетата за зеленчуци, ще бъдат проследявани от силно развита система за наблюдение с изкуствен интелект, която в реално време следи какво има в хладилника във всеки момент.

С тази информация, новият LG InstaView ThinQ ще може да предлага на потребителя какво да сготви на базата на наличните продукти. Новата по-умна технология ще може да предупреди, че даден продукт е на привършване и да предложи опции за повторното им купуване много преди потребителя да разбере, че няма яйца.

По-умният прозрачен панел на LG InstaView за 2020 прави много повече от това да позволи на потребителя да надзърне в хладилника без да го отваря. Втората функция на панела е 22-инчов дисплей, който позволява да сърфирате в интернет или да гледате видео-рецепти само с помощта на Wi-Fi, без допълнителен телефон или таблет.

Потребителско обслужване, както може само LG

И двата LG InstaView модела представени на CES ще предлагат проактивно потребителско обслужване, захранвано с изкуствен интелект и ThinQ технология. Услугата позволява на потребителите персонализирана помощ, за да използват пълния потенциал на техните уреди и предупреждава своевременно за възможни проблеми. Например, една от функциите следи хладилника постоянно и изпраща известия през ThinQ приложението, ако има необичайно увеличение на температурата или пък филтърът за вода има нужда от смяна. 

„Нашата цел на CES 2020 е да покажем какво е възможно в кухните от бъдещето с LG InstaView хладилници и изкуствен интелект,“ казва Дан Сонг, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „С технология, която бързо превръща скучни бели кутийки във вълнуващи машини, които могат да създават сферичен лед, да планират вечерята и да правят списъци за пазар, нашите високотехнологични хладилници с ThinQ са създадени за потребители, които оценяват всяка помощ, която могат да получат в кухнята.“

Посетителите на CES 2020 от 7 до 10 януари могат да се запознаят отблизо с найновите InstaView хладилници на щанд #11100 в Central hall на Конгресния център в Лас Вегас. Следете всички новини и съобщения на CES на LG в социалните мрежи, използвайки #LGCES2020.