Ивет Лалова в "море от възможности"
Секция: СПОРТ
03 Януари 2020 12:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ивет Лалова в "море от възможности"

/КРОСС/ Вече официално е 2020 г. - не просто нова година, а ново десетилетие, което вдъхва на мнозина надеждата за едно по-добро време, изпълнено с редица вероятности и шансове.

С надежда към предстоящото гледа и Ивет Лалова, която в момента се намира в Дубай, където се радва на слънчевите лъчи и високите градуси.

След като двамата със Симоне прекараха Коледните празници в Милано, откъдето публикуваха селфита от Пиаца дел Дуомо, сега спортистката сподели в официалната си Инстаграм страница няколко снимки от ваканцията си в Арабските емирства.

На тях най-бързата бяла жена на планетата позира на лазурния бряг на Персийския залив по цял черен бански с V-образно деколте, по което се кръстосват връзки.

"Нова година, ново начало и море от възможности. Честита 2020 г. на всички", гласи посланието към изображението.

Двамата със съпруга ѝ са отседнали в прекрасния комплекс "Nikki Beach Resort & Spa Dubai", намиращ се в сърцето на район Джумейра. Хотелът е разположен на самата плажна ивица, като част от стаите предлагат панорамна гледка към града. Комфортът е пълен - от басейни през луксозни ресторанти до тенис корт, мястото предлага на своите гости всякакви удобства.