Всички на борда! Най-горещите дестинации за 2020-а (Видео)
Секция: Туризъм
06 Януари 2020 11:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Всички на борда! Най-горещите дестинации за 2020-а (Видео) Вдъхновяваме се с помощта на Виго Мортенсен и започваме планирането на следващата отпуска...

/КРОСС/ Както повелява традицията, в началото на всяка година медийната библия на пътешествениците Conde Nast Traveller публикува списъка си с най-горещите дестинации за следващите 12 месеца.

Олимпийските игри в Токио са само една от причините страната на изгряващото слънце да бъде сред фаворитите в листата, в която има по нещо за всеки.

Без значение дали сте сред големите шопинг маниаци или любителите на авантюристичните преживявания, редакторите на изданието обещават, че в списъка ще откриете това, от което имате нужда за предстоящата година.

Мичиган, Австралия и редица слънчеви острови са само част от другите предложения в селекцията на CN Traveller, която можете да видите във видеото по-долу.

Спокойно можем да обявим, че вече сме готови с планирането на всички почивки.

Дали заради добрата памет, или защото всяко нещо изниква в главата ни точно, когато трябва да бъде там, се сещаме за едни думи на Виго Мортенсен: "Колкото повече един човек пътува, толкова повече места той може да нарече свой дом и толкова по-добре се разбира с хората и със самия себе си."

Ето, поредното доказателство, че парите и калориите по време на мечтано пътуване не трябва да се броят.

 

video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=d18T5ypYzgM&feature=emb_logo