БФХГ поднови договора за спонсорство с " Дънди прешъс металс"
Секция: СПОРТ
08 Януари 2020 09:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БФХГ поднови договора за спонсорство с " Дънди прешъс металс"

/КРОСС/ На традиционен обяд бе подновен договора за 2020 г. мужду Българската федерация по художествена гимнастика и дългогодишния спонсор „Дънди Прешъс Металс". В присъствието на състезатели, треньори от националните отбори и ръководството на БФХГ, както и представителите на Дънди Прешъс Металс г-жа Ирена Цекова и г-жа Анна Шопова, договорът бе подписан от Изпълнителния Директор на компанията г-н Илия Гърков и Председателя на БФХГ г-жа Илиана Раева.
10 годишното партньорство между федерацията и „Дънди Прешъс Металс" е свързано с началото на ренесанса на българските успехи в художествената гимнастика и в отговор на „златните традиции" на този толкова български спорт.
"Без тази подкрепа доказана и в успехи и в трудности не бихме могли да осъществим грандиозните спортни събития през последните години, да бъдем победители и да надграждаме световните постижения на нашите момичета.
Само с тяхната дългогодишна, неизменна вяра, заедно успяваме да вървим напред и да реализираме нашите мечти.", заяви Илиана Раева.