Бионсе с нестандартен подарък за Рийз Уидърспун
Секция: Шоубизнес
11 Януари 2020 11:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бионсе с нестандартен подарък за Рийз Уидърспун Двете дами имаха интересна среща на „Златен глобус“

/КРОСС/ Рийз Уидърспун може спокойно да организира едно огромно парти с мнооого шампанско. Актрисата се похвали в социалните мрежи, че е получила нестандартен подарък от Бионсе и Джей Зи. Уидърспун публикува няколко клипа в Инстаграм, на които се вижда, че в дома ѝ я чака цял кашон шампанско от личната марка на двамата изпълнители.

Причината за този дар се крие в среща между тримата по време на наградите „Златен глобус“. В хотела в Бевърли Хилс, където се провежда церемонията, на масите винаги има шампанско за звездите. Рийз беше сложена да седи заедно с колежката си от „The Morning Show“ Дженифър Анистън и още известни личности.

Организаторите обаче бяха сложили близо до тях и семейство Картър, които малко закъсняха за наградите (Бионсе и Джей Зи пристигнаха с един час по-късно), но пък направиха огромна услуга на Уидърспун и компания. 

Дженифър Анистън публикува снимка от церемонията, на която написа, че Рийз е помолила Бионсе и съпруга ѝ за малко шампанско, когато водата на нейната маса е свършила. „Рийз, това е една от многото причини, заради които те обичам“, написа Рейчъл от „Приятели“ на снимката.

Разбира се, интернет буквално полудя от това разкритие и започна да прави различни колажи с актрисата и изпълнителите. Един от тях се появи и в профила на Уидърспун, а под него много звезди също коментираха ситуацията. „Това е всичко“, написа колежката ѝ от „Малките големи лъжи“ Шайли Уудли, а Мишел Пфайфър остави само „???“. 

Бионсе и Джей Зи също се включиха в шегата, но с малко по-сериозен подарък. Тъй като Джей Зи притежава компанията Armand de Brignac, той изпрати цял кашон с шампанско на Уидърспун. Той и Бионсе решиха да донесат напитката и на церемонията „Златен глобус“, която споделиха и с актрисата.

„Прибрах се и видях невероятната изненада от Бионсе и Джей Зи“, пише Рийз в серия от клипове, които се появиха в Инстаграм. Разбира се, кашонът беше придружен и от картичка, на която изпълнителите продължиха да се шегуват със ситуацията. „Още от нашата вода“, гласи текстът.

Такъв подарък трябва да бъде споделен с най-близките и Рийз го знае много добре. Затова тя покани майка си, Бети, с която отвориха една от бутилките. „11:30 е и ние пием шампанско. На кого му пука обаче? Това е от Джей Зи и Бионсе“.

Актрисата сподели, че всъщност напитката е доста добра и това е чудесен начин да започнеш новата година.