Двама задържани за убийството на красавицата Андреа
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Януари 2020 08:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Двама задържани за убийството на красавицата Андреа

/КРОСС/ Двама криминално проявени са задържани за убийството на красавицата от с. Галиче. В момента текат разпити, предаде Нова тв.

Село Галиче е в шок от зловещото убийство на 18-годишното момиче, което бе открито с прерязано гърло в двора на семейната къща. Жертвата е Андреа Руменова.

Ученичката от гимназията в белослатинското село е намерена около 8.40 часа гола, пребита и изнасилена, съобщава дир.бг.

Андреа живеела сама в семейната къща, тъй като брат й и баща й работят в Англия, а майка й напуснала семейството и имала нов съпруг.

Местните разказват, че снощи (петък - б.р.) в района минала шумна компания. Имало викове и крясъци, но комшиите го отдали на буйната кръв на младите хора.

Очевидци разказват, че съсед на момичето, към 02.30 ч. е чул шум, излязъл е в двора и е започнал да вика. Тогава от къщата на Андреа са излезли няколко души, качили са се в черна кола и са потеглили, допълва „Зов нюз“.

В селото са в шок от трагедията, защото Андреа е била много добро момиче и не се е занимавала с нищо съмнително или непристойно. Красавицата имала сериозен приятел - Мирослав, който е футболист в Чавдар (Бяла Слатина). Той е един от първите разпитани.

Работата по случая продължава.