Ирина Шейк избягва Брадли Купър, фокусирана е върху семейството и кариерата си
Секция: Шоубизнес
12 Януари 2020 14:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ирина Шейк избягва Брадли Купър, фокусирана е върху семейството и кариерата си Тя оставя зад гърба си любовните драми и продължава напред към следващите подиуми

/КРОСС/ Ирина Шейк е от поколението модели, свикнали с интереса към себе си. Тя не спира да се появява в новите рекламни кампании на едни от най-популярните дизайнерски брандове и успоредно с това отглежда малката си дъщеря Леа, която има от брака си с Брадли Купър.

Супермоделът и актьорът от „Роди се звезда" се разделиха през юни миналата година, а към момента, източници, близки до тях разкриват, че двамата не предпочитат компанията на другия и запазват добрия тон помежду си заради Леа. Съвсем наскоро Шейк се пошегува в социалните мрежи със своя добра приятелка, че е готова да се ожени за нея, като въпреки това не отрича вярата си в брака и споделя, че отново би поела пътя към олтара стига да открие правилния човек, с когото да го извърви. 

„Не съм този тип модел, който просто стои на едно място и иска да изглежда перфектно. Не съм перфектна. Имам дни, в които косата ми е зле, кожата също. Понякога не изглеждам като модел. Аз съм просто нормален човек", споделя рускинята, която само преди броени дни отбеляза 34-ия си рожден ден и се появи в новата рекламна кампания на MaxMara.