Роднини на Андреа: Искаме глава за глава
Секция: БЪЛГАРИЯ
13 Януари 2020 10:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Роднини на Андреа: Искаме глава за глава

/КРОСС/ "Искам го в ръцете си жив. Това, което е направил, това да му направя. Глава за глава", заканва се близка на убитото момиче от Галиче.

"Това е един ужас, в който ни въвлече някакъв психопат. Брат ѝ е едно тяло, което няма душа. Баща ѝ е още по-зле", заяви майката на братовчеда на зверски убитата Андреа в Галиче, който пръв е намерил момичето.

„Това ли заслужаваме", вайка се майката на момичето.

От своя страна синът ѝ заяви, че сигурно цял живот ще помни случилото се. „Няма закони в България. Те влизат в затвора за 5-6 години за убийство и излизат завършени убийци. Доживотна присъда искаме“, поясни още момчето.

Братовчедът Асен, който е открил тялото, заяви: "Потресени сме като казват, че няма да лежи толкова много. Искаме доживотна присъда. Той не е дете, той е изрод. Изрод уби дете. Миналата година той почти уби един бездомник до смърт и не знам защо е на свобода. Той е потенциален убиец, като излезе на свобода ще убие още хора. Той няма съвест. Всички хора в селото се уважаваме. Не съм подозирал, че нещо такова може да стане", посочи той пред bTV.

В същото време се появи и дядото на Аксел и влезе в словесна битка с жената. „Аз не съм виновен. Ние го отгледахме, но не сме знаели, че е убиец. Той си е имал баща, майка, по чужбина са. Ние не сме виновни. Аз убиец ли съм, кажете ми кого съм убил. Той не е стоял тук в махалата, живеел си е в българската къща. Той при нас не стоеше“, нареждаше мъжът. Възрастният човек също иска най-тежкото наказание.