Официално становище на Лидл България във връзка с публикация в cross.bg от 10 януари
Секция: ЛЮБОПИТНО
13 Януари 2020 12:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Официално становище на Лидл България във връзка с публикация в cross.bg от 10 януари

/КРОСС/ Официално становище на Лидл България във връзка с публикация със заглавие „Отново безобразни търговски практики в голяма търговска верига“

На първо място бихме искали да ви уверим, че компанията се отнася изключително сериозно към всяка една обратна връзка от страна на своите клиенти.

Относно ситуацията, показана във видеото, разминаването в цената, обявена на рафта, и тази върху етикета на продукта, действително е налице.

Тази актуализация принципно се обозначава върху ценовата табела на рафта.

Освен това непосредствено до нея се поставя изрична допълнителна информационна табела, която посочва направената промяна с цел да се избегне объркване у клиентите – което и в този случай е било направено от служителите в магазина. В допълнение на това съществува задължение при подобни случаи корекцията да се прави на всеки етикет, за което е необходимо повече технологично време.  

Извиняваме се за създалата се ситуация и благодарим за подадения от клиента сигнал.

Не на последно място бихме искали да заявим, че от стъпването на българския пазар Лидл България с всички свои действия е доказвала многократно и продължава да доказва, че е отговорна, прозрачна и лоялна компания, която работи с грижа и мисъл за потребителите и обществото.