Били Айлиш става част от последния филм за Джеймс Бонд (Видео)
Секция: Шоубизнес
15 Януари 2020 14:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Били Айлиш става част от последния филм за Джеймс Бонд (Видео) Изпълнителката вече е записала песента към новия филм

/КРОСС/ 18-годишната попзвезда Били Айлиш става част от последния филм за Джеймс Бонд. „Бонд 25“ ще направи своята световна премиера на 3 април, а в главната роля отново ще видим Даниел Крейг. Този път компания ще му правят Рами Малек, Наоми Харис и Рафл Файнс, който изигра Волдемор в поредицата за Хари Потър.

Със записа си към филма „Бонд 25“ Били Айлиш влиза в историята като най-младата звезда, която записва песен към поредицата. Освен това, изпълнителката попада в доста добра компания, тъй като преди нея с тази чест са се сдобивали Адел и Сам Смит.

Техните песни „Skyfall“ и „Writing's On The Wall“ спечелиха награда „Оскар“. Така че, Били Айлиш може сериозно да се замисли какво може да постигне със своя запис. Все пак, трябва и доста да се постарае, за да стигне колегите си. От това, което досега сме видели от момичето, не се съмняваме, че то ще подходи сериозно към задачата.

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=Q1YObbT3y0s

 

„Чувството е невероятно да съм част от всичко това. Филмите за Джеймс Бонд са най-готината поредица в целия свят. Все още съм в шок“, казва звездата.

Тя добави, че това е „невероятна чест“ за нея. Айлиш е написала песента заедно с брат си Финиъс, с когото си партнира при създаването на албума си „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“. 22-годишният изпълнител споделя, че това е сбъдната мечта за него и сестра му.

„Радостни сме, че ще изиграем малка роля в тази легендарна поредица“, добавя Финиъс. 

Продуцентите на „Бонд 25“ описаха песента на Айлиш като „изключително вдъхновяваща и докосваща“ и се вписва чудесно с емоционалността на филма. Режисьорът Кари Фукунага също призна, че е доволен от избора на изпълнител и е голям фен на Били и Финиъс.

„Техният талант е несравним и нямам търпение публиката да чуе какво са направили – една нова перспектива, чийто глас ще отеква през годините“, споделя Фукунага.

„Бонд 25“ ще е последният филм на Даниел Крейг като Джеймс Бонд.

 Филмът ще направи своята българска премиера на 10 април.