Предстоящи събития на 16 януари
Секция: Предстоящи събития
16 Януари 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 16 януари

/КРОСС/ ***
София
От 14.00 часа на „Дондуков", 2 президентът Румен Радев ще се срещне с представители на Висшия адвокатски съвет.


***
София
От 9.00 ч. ще се проведе редовното заседание на Народното събрание.

***
София
От 11.30 ч. в Народното събрание ще бъде открита изложба.

***
София
От 10.00 часа ще се проведе редовно заседание на Министерския съвет.

***
София
От 14.00 часа в Гранитна зала на Министерски съвет ще бъде представен Доклада на ОИСР за корпоративното управление на държавните предприятия в България.

***
Пекин.
Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова заминава за Пекин, където ще се проведе 17-та сесия на българо-китайската Междуправителствена смесена комисия за икономическо сътрудничество.

***
София
От 9.30 ч. Специализираният наказателен съд ще проведе заседание срещу Петко Стоянов и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще проведе дело срещу Мирослав Цочев и Ивалин Йотов за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото срещу бившия здравен министър Петър Москов, Адам Персенски, Любомир Димитров, Росен Алексиев и Юлияна Ценкова за безстопанственост в особено големи размери.

***
София
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще проведе заседание по делото срещу Славчо Станчев и Детелин Георгиев за изнудване.

***
София
От 11.00 часа Специализираният наказателен съд ще заседава по делото срещу Светогор Денев, Радослав Радев и Ивайло Георгиев за рекет.

***
София
От 12.00 часа пред Посолството на Република Германия ще се проведе протест в защита на българското дете, отнето от социалните служби в Германия.

***
София
От 13.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото срещу Добрин Синигеров и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 13.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото срещу Андрей Захариев и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 13.00 ч. 30-ти състав на Софийски градски съд ще заседава срещу бившия депутат Илия Илиев и Иван Тодоров за купуване на гласове.
***
София
От 11,30 ч в Музея на спорта на Националния стадион "Васил Левски" ще се проведе церемонията по награждаването на най-добрите състезатели за 2019 година на Обединен спортен клуб „Левски".

***
София
От 16.00 часа във фоайето на МВР ще бъде проведена церемония по награждаване на Спортната асоциация на МВР за 2019 г.

***
София
От 18.00 в Мраморното фоайе на Столична библиотека с мултимедийна презентация ще бъде открита документалната изложба "141 години от създаването на Българския военноморски флот след Руско-турската освободителна война" /щрихи в дати и снимки/.

***
Асеновград.
В 11.00 часа на 3-тия етаж в сградата на общината ще се проведе брифинг на тема проект за бюджет на община Асеновград и инвестиционна програма за 2020 г.

***
Благоевград
От 15:00 ч. в Аулата на Югозападния университет „Неофит Рилски" ще се проведе тържествена церемония за връчване на дипломите на абсолвентите от Факултета по изкуствата, дипломирани през 2019 година.

***
Горна Оряховица.
От 18.30 часа в НЧ „Напредък-1869" Драматичен театър - Ловеч представя пиесата „Испанска афера" по Жорди Галсеран. С участието на Калин Врачански, Николета Малчева, Богомила Николова и др

***
Добрич
От 9.30 ч. в ДГ № 8 „Бодра смяна" ще се проведе куклен спектакъл „Топла приказка от сняг" на Държавен куклен театър „Дора Габе".

***
Добрич
От 10.00 часа, в голямата заседателна зала на Община град Добрич, ет. 2 ще се проведе информационна среща на тема „Европейски средства за образованието 2020".

***
Добрич
От 10.45 ч. в Художествена галерия - Добрич ще се проведе работилница за въображение .

Добрич
От 15.00 ч. в концертната зала на Младежки център ще се проведе прожекция на филма „Вчера си е за вчера" по повод Световния ден на Бийтълс.
***
Добрич.
От 16.00 ч. в сградата на Община Добрич в голямата заседателна зала ще се проведе публично обсъждане на проекта на бюджет за 2020 г.

***
Добрич
От 17.30 ч. в Художествена галерия - Добрич ще бъде представена изложба на Андрей Кулешов „Живопис и рисунки от България 1984-1987".

***
Казанлък
От 16.00 часа ще бъде открита фотоизложбата „Открий ме" на деца и младежи от центровете от семеен тип в Казанлък в Културно-информационния център.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в залата на читалище „Братство" ще бъдат отбелязани 81 години от рождението на поета Биньо Иванов

***
Пловдив
От 9.00 ч. с поклонение пред паметника на капитан Бураго в Дондуковата градина ще започне отбелязването на 142-ата годишнина от Освобождението на Пловдив.

***
Пловдив
От 10.00 ч. Районен съд - Пловдив ще проведе заседание по делото срещу Кристиан К.

***
Пловдив
От 10.30 ч. Апелативен съд - Пловдив ще разгледа дело ВНОХД №600/2019.

***
Пловдив.
В 11.00 часа, в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Иван Бояджиев - Дядя Ваня. Той ще обяви програмата си за организирането на престоящи протести. Ще обяви и учредяването на Сдружение с нестопанска цел.

***
Пловдив
От 11.00 часа в Аулата на Аграрен университет на ул. „Менделеев" № 12 започва Национална конференция „Растително здраве - нови заплахи и превенция".

***
Пловдив
От 14.00 ч. Районен съд - Пловдив ще заседава по делото срещу Виолета Т. и Васил Г.

***
Сливен
От 11.00 часа в библиотека „Зора" ще бъде представена документална изложба посветена на Дамян Дамянов

***
Стара Загора
От 18.30 ч. в залата на първия етаж на Регионална библиотека „Захарий Княжески" ще се проведе прожекция на филм от София МЕНАР Филм Фест 2020.

***
Хасково.
От 17.30 в зала „Хасково" ще се проведе обществено обсъждане на проекта за бюджет на Общината за 2020 г.

***
Шумен.
От 9.30 часа в Окръжен съд ще се проведе заседание по делото „Хитрино". То ще продължи с огласяване на материали по делото, което започна от предходното заседание, като по- късно се очакват пледоариите на прокурора и адвокатите на частните обвинители