Предстоящи събития на 17 януари
Секция: Предстоящи събития
17 Януари 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 17 януари

/КРОСС/ София
От 9.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София
От 10.00 часа на „Дондуков" № 2 продължават срещите по инициатива на държавния глава Румен Радев, посветени на актуални въпроси от изборния процес, както и мерки и средства за преодоляване на проблемите.

***
София.
От 9.30 часа 9-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу
Ж. М., обвинен в изнудване.

***
София.
От 10.00 часа 7-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Р. Ч., обвинена в престъпление по служба.

***
София.
От 10.00 часа 19-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу П. С., обвинен в изнудване.

***
София.
От 10.30 часа 20-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Н. Г., П. С., М. К. и Н. Б., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в Централното управление на ПроКредит Банк на бул. „Тодор Александров" 26 ще се състои подписване на споразумение между Европейската инвестиционна банка и ПроКредит Банк за осигуряване на финансиране на малки и средни предприятия в България.

***
София.
От 11.00 часа 10-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу В. Н., Т. Х. и С. С., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа 13-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Б. А., Д. П., П. П. и П. Д., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа 11-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Л. И. и К. М., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 17.30 часа в Тържествената зала на Централния военен клуб на бул. „Цар Освободител" 7 ще се състои възпоменателното събитие „Черният януари", посветено на навършването на 30 години от трагичните събития от 20 януари 1990 г., когато Съветската армия нахлува в Баку след незаконното решение на бившето ръководство на СССР с цел да спре националната борба на азербайджанския народ.

***
Бургас.
От 12.15 часа в спортна зала „Младост" с мача между „Ботев" - Луковит и „Монтана" ще започнат срещите от финалния турнир за Купата на България по волейбол при мъжете.

***
Варна.
От 11.30 часа в зала „Пленарна" ще се състои публично обсъждане на проектобюджета на Община Варна за 2020 г.

***
Варна.
От 17.00 часа в храм „Св. Атанасий" ще се отслужи вечерня с петохлебие, по повод празника на църквата.

***
Враца.
От 18.00 часа в Драматично-куклен театър ще бъде представена постановката „Безтегловната принцеса" по Джордж Макдоналд.

***
Добрич.
От 13. 10 часа и от 13.50 часа в ЧПГ „Леонардо да Винчи" ще се проведат образователни концерти на Български камерен оркестър - Добрич.

***
Кюстендил.
От 17.00 часа в Изложбената зала на Общинския театър ще бъде открита изложбата „Тектонски нарушения".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 11 на Районния съд ще се гледа делото срещу мъж и жена, обвинени за имотни измами и фалшифициране на документи.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Центъра за обществена подкрепа на ул. „Неофит Бозвели" 38 ще се проведе заключително събитие по проект „Подобряване на материалната среда в Звено „Майка и бебе" към КСУДС - Пловдив: „Да подарим детство".

***
Русе.
От 10.00 часа в Зала 1 на Областна администрация - Русе ще се проведе заседание на Постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия.

***
Сливен.
От 11.00 часа на площад „17 януари" в квартал „Клуцохор" ще се проведе ритуал-поклонение, който включва Заупокойна молитва в памет на загиналите и благодарствен молебен по повод 142 години от Освобождението на Сливен.
От 12.00 часа на булевард „Ген. Скобелев" до Драматичен театър „Стефан Киров" ще бъдат поднесени цветя пред бюст-паметника на ген. Михаил Дмитриевич Скобелев.

***
Смолян.
От 14.00 часа в атриума на Областна администрация - Смолян Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов ще обяви резултатите и ще награди победителите в ученическия конкурс за мултимедийна презентация на тема „Будителите на моя роден край, които трябва да помним".