Huawei пуска 100 броя Mate 30 Pro в комплект с FreeBuds 3 на българския пазар
Секция: Технологии
17 Януари 2020 15:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei пуска 100 броя Mate 30 Pro в комплект с FreeBuds 3  на българския пазар

/КРОСС/ От 30 януари Huawei, заедно със своите партньори А1, Теленор, Виваком, Технополис и Техномаркет, ще пусне на българския пазар Mate 30 Pro в цвят Space Silver в комплект с черни безжични слушалки FreeBuds 3. Предложението е лимитирано до 100 бройки и е придружено с Premium Service обслужване, което ще направи първите притежатели на Huawei AppGallery смартфон у нас наистина специални.

Huawei Mate 30 е комбинация от върхови постижения в областта на производителността, базирана на изкуствен интелект, и на мобилната фотография и видеография, с които стои начело на теста на мобилни камери DxO Mark. Освен с изключителния си хардуер, Mate 30 Pro се отличава и с това, че е първият флагман, с който Huawei подава заявка за промяна на статуквото на мобилния пазар. Той се базира на отворената платформа Android 10 AOSP с EMUI 10 без наличие на Google Mobile Services (GMS). В сърцето на неговата екосистема стои Huawei AppGallery - собственият магазин на компанията, в който ще намерите ежедневно увеличаващ се брой приложения от Huawei и трети страни. Те работят с постоянно обогатявания набор от софтуерни инструменти, познат като Huawei Mobile Services (HMS). HMS стои и в основата на екосистемата от свързани устройства на Huawei и услуги като Mobile Cloud, Themes, Browser и други.

Huawei FreeBuds 3 са безжични случалки с open-fit дизайн, базирани на първия собствен чип на компанията за носими устройства Kirin A1, който е и първият Bluetooth 5.1 чипсет в света. Те се отличават с висококачествен звук благодарение на своя 14.2mm large dynamic driver, и с интелигентно двупосочно шумоподтискане. Околният шум се изолира в желаната от потребителя степен, а звукът при разговори, предаван към другата страна на линията, е кристално чист, благодарение на двойката микрофони и сензора за костна вибрация. FreeBuds 3 предлагат още безжично зареждане, включително и директно от Mate 30 Pro, и още множество екстри, работещи оптимално с EMUI 10, с който идва смартфонът.
У нас Huawei пуска лимитираното си предложение Mate 30 Pro + Free Buds 3 на препоръчителна цена от 1999 лв. за свободна продажба или с изгодни абонаментни планове от мобилните оператори. Количество е ограничено до 100 броя и първите 100 български потребители, които ще станат част от новата ера на пазара на мобилни устройства, ще получат и Premium Service следпродажбено обслужване. То включва еднократна безплатна подмяна на екран или заден панел в случай на повреда в рамките на първите 6 месеца, безплатна доставка от врата до врата за гаранционни ремонти, специализирана услуга по горещата линия, както и възможност за индивидуална консултация с технически съветник.

Huawei е компания, ориентирана към своите потребители, и проактивно търси тяхното мнение. Тя се фокусира върху развойна дейност, с която максимално бързо да задоволи и надскочи очакванията на тези, които са й се доверили. За нея 100-те притежатели на Huawei Мate 30 в България са партньори в изграждането на нов, по-удобен и качествен начин на живот, комуникиран като Seamless AI Life. Затова в рамките на Premium Service, те получават и възможност за участие в проучване на Huawei за потребителското изживяване с Mate 30 Pro. Компанията предварително изказва благодарност на всички, които попълнят регистрационната форма на уеб сайта consumer.huawei.com/bg, с която се съгласяват неин екип да се свърже лично с тях и след отговоряне на зададените им въпроси, да им изпрати подарък Huawei Band 4 в рамките на една работна седмица по куриер на посочения от тях адрес.
Mate 30 Pro с Free Buds 3 и Premium Service с възможност за получаване на Huawei Band 4 ще бъде изложен и ще може да се закупи от 30 януари от следните локации в София:
Теленор в The Mall на бул. „Цариградско шосе" 115
А1 в Mall of Sofia на бул. „Александър Стамболийски" 101
Виваком в Paradise Center на бул. „Черни връх" 100
Технополис Младост на бул. Околовръстен път" 265
Техномаркет на бул. Цариградско шосе" 92

За въпроси преди или спед покупката можете да се обърнете и към екипа на Huawei директно във Facebook, с имейл на https://consumer.huawei.com/bg/contact-us/, на телефон 0800 18818 между 9 и 18 ч, или на живо в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге" 6.