Предстоящи събития в страната на 19 януари
Секция: Предстоящи събития
19 Януари 2020 07:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи  събития в страната  на 19 януари

/КРОСС/ Брюксел.
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще ръководи българската делегация по време на срещата в Брюксел на външните министри на държавите-членки на Международния алианс за възпоминание на Холокоста (МАВХ).

***
София/Волуяк
От 12.00 часа на малкия площад до жп гарата във Волуяк Младежкото обединение (МО) на БСП - София организират протест в село Волуяк под мотото "С нашите пари, с нашите данъци, направете нещо и за нас!"

***
София
От 12.00 ч. със сборен пункт в началото на пистата за ски бягане при хижа Сълзица и ски клуб "Александър Логистикс" за девета поредна година град София ще се включи в отбелязването на Световния ден на снега.

***
Бургас
От 11.00 часа в Държавен куклен театър на ул. „Климент Охридски" № 2 в Бургас ще бъде представен кукленият спектакъл „Магаренцето и звездата"


***
Варна.
От 11.30 часа пред блок 302 в район във варненския район „Владислав Варненчик" ще се отслужи Водосвет за душевно и телесно здраве на живеещите там.

***
Варна.
От 18.00 часа в Младежки дом Школата по гражданско образование "Европейски мост" при ЦПЛР - Общински детски комплекс във Варна, ще отбележи своя десети рожден ден.

***
Сливен
От 11.00 ч. в Куклен театър - Сливен ще се състои спектакълът „Красавицата и звяра".

***
Стара Загора
От 11.00 ч. в Куклен театър ще бъде представен спектакълът „Дядо вади ряпа".

****
Хасково.
От 11.00 ч. започва честването на Освобождението на Хасково от османско владичество с тържествен ритуал с поднасяне на венци и цветя пред паметника-морена до църквата „Света Богородица".