Гришо облече шантав анцуг и получи предложение за брак в Мелбърн
Секция: СПОРТ
21 Януари 2020 08:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Гришо облече шантав анцуг и получи предложение за брак в Мелбърн

/КРОСС/ Ракета номер 1 в мъжкия ни тенис Григор Димитров започна участието си на Australian Open с победа и… запомнящи се преживявания.

Още преди началото на мача срещу аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро хасковлията демонстрира екстравагантен стил, излизайки на корта с тъмнолилав анцуг на жълти точки. Екипът му предизвика разнопосочни реакции в социалните мрежи – от възхищение до сериозни критики.

"Нямам проблем да нося каквото и да е. Мисля, че екипът е як. Много ми харесва, харесвам цветовете. Обичам да експериментирам и когато съм на корта всъщност не мисля за екипа си. Но е приятно да се чувствам комфортно", сподели той.

"Андре беше много доволен от избора ми, беше впечатлен. Обичам да бъда различен, когато става въпрос за дрехи и много други неща. Мисля, че този екип е забавен. Не искам да бъда стандартен", допълни първата ракета на България.

По време на двубоя в Мелбърн фенка на Гришо му направи предложение за брак. Дамата развяваше българския трибагреник, върху който беше изписала: „Marry me, Grigor” („Ожени се за мен”).