Ивет Лалова нагорещи водите на Атлантическия океан
Секция: СПОРТ
21 Януари 2020 11:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ивет Лалова нагорещи водите на Атлантическия океан

/КРОСС/ Скоро ще станат 2 седмици, откакто прекрасната Ивет Лалова се намира на най-големия и населен остров, който е част от Канарите. Преди почти 14 дни тя замина за слънчевия Тенерифе, където се включи в тренировъчен лагер, за да се подготви за Олимпийските игри в Токио тази година.

Оттогава най-бързата бяла жена на планетата не спира да тренира усилено за голямото състезание, но всеки спортист знае, че наред с интензивните упражнения е необходима и почивка, през която да възстанови своите сили. Като професионален атлет Ивет е напълно запозната с този закон, ето защо тя намира време да отдъхва на едно от най-подходящите места, за които човек може да мечтае - лазурните брегове на екзотичния остров.

Преди часове, под формата на история в своя Инстаграм акаунт, спринтьорката публикува секси кадър, на който позира в гръб по изрязан черен бански костюм в две части. На снимката тя е навлязла в кристалните води на Атлантическия океан, а на хоризонта пред нея се виждат два кораба.

Часовете, прекарани на пистата, личат върху гърба ѝ - благодарение на жарките слънчеви лъчи, спортният екип, с който тича, се е отпечатал върху кожата ѝ. Ясен знак, че дори изгарящите температури не са в състояние да я откажат от целта ѝ.

В миналото Лалова е демонстрирала много по-голяма степен на издръжливост и присъствие на духа, след като през 2005 г. счупи бедрената кост на десния си крак в Атина. Тежката травма обаче не успя да я спре и тя, достойно за възхищение, се върна обратно към спорта и не спира да бележи високи резултати. Тя е пример за непреклонността и силата на една жена, чрез които е недосегаема дори за най-големите изпитания, които съдбата може да поднесе някому.

Предстоящата Олимпиада в Япония може да бъде последна за нея, защото след това тя ще преследва другата си голяма мечта извън спорта, а именно - да стане майка.

Тя и Симоне Колио сключиха брак преди 6 г. в италианския град Риети, но едва по-рано през тази година започнаха открито да говорят за наследници. През май миналата година тя каза пред български таблоид, че е отлагала бременността, защото след нея няма да може да се върне в същата форма.