Брад Пит и Анджелина Джоли пускат на пазара ново вино
Секция: Шоубизнес
21 Януари 2020 13:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Брад Пит и Анджелина Джоли пускат на пазара ново вино

/КРОСС/ Да, може би в момента една от най-горещите теми в интернет пространството са все по-топлите отношения между Брад Пит и бившата му съпруга Дженифър Анистън, но това съвсем не означава, че актьорът ще престане да общува с другата си вече бивша съпруга – Анджелина Джоли. Освен задълженията покрай общо шесте им деца, те остават свързани и чрез съвместния им бизнес проект – френската винарна Chateau Miraval, която те държат заедно с Марк Перин.

Имотът, към който е включен и старинен замък се намира в Южна Франция и е собственост на Джоли и Пит от 2008 година, когато те платиха за него 45 милиона €.

Двамата отпразнуваха своя брачен съюз именно на територията на Chateau Miraval, а зрителите имаха възможност да надникнат зад стените на замъка, благодарение на кампанията на Guerlain и клипа Notes of a Woman, в който Анджелина се разхожда из стаите на красивата сграда и лозовите градини.

Джоли и Пит гледат на луксозното шато и неговата продукция като инвестиция за бъдещето на техните деца и се предполага, че ще продължат с начинанието и занапред. Най-новото вино, което ще излезе на пазара с марка Chateau Miraval ще бъде шампанско розе.