Най-сетне: Хари отлетя за Ванкувър при Меган и Арчи
Секция: Шоубизнес
21 Януари 2020 16:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Най-сетне: Хари отлетя за Ванкувър при Меган и Арчи Херцогът участва в един от последните си ангажименти като член на кралското семейство

/КРОСС/ След срещата си в Сандрингам принц Хари обяви, че е съкрушен от случилото се и вчера замина от Обединеното кралство за Канада. Там го чака съпругата му Меган Маркъл и малкият Арчи, който херцогът не е виждал две седмици.

Хари и Меган обявиха оттеглянето си, а според британския „Daily Telegraph“ той е отпътувал след един от последните си ангажименти като член на кралското семейство. Херцогът на Съсекс напусна страната, след като вчера участва в среща на върха Обединено кралство-Африка за инвестиции в Лондон. На форума той се срещна с държавните глави на няколко африкански страни, както и с британския премиер Борис Джонсън.

Заминаването на Хари за Ванкувър бе една от най-обсъжданите теми в британския печат. Хари, шести в линията за наследяване на трона, „хвана полет в 17,30 ч от „Хийтроу“ и ще бъде при Меган и Арчи във вторник сутринта“, написа в. „Sun“.

След срещата с кралското семейство стана ясно, че принц Чарлз ще поеме разходите на Хари и Меган в рамките на една година. Все още не е ясно докога британските данъкоплатци ще плащат за охраната. Мнозина изразиха недоверие, че херцозите ще успеят да се справят сами с финансовото си състояние, но пък други ги подкрепиха в решението им. Стана ясно, че Меган е подписала договор с Дисни. Предполага се, че тя ще се завърне към актьорската професия.