Предлагат зловещи снимки на Шумахер за 1 млн. лири
Секция: СПОРТ
22 Януари 2020 17:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предлагат зловещи снимки на Шумахер за 1 млн. лири

/КРОСС/ Британският в. "Мирър" гръмна с новината, че снимки на Михаел Шумахер от имението му в Швейцария се предлагат на медии по света за 1 милион лири. В статията не става ясно дали фотосите, които са наречени "отвратителни", са стигнали и до самия в. "Мирър".Според британците, снимките са направени край болничното легло на Шуми, който се възстановява вече над 6 години от тежки мозъчни травми, получени при инцидент на ски.

Семейството на Михаел е известено за "изтичането" на фотосите и е сигнализирало в полицията в Швейцария. Случаят се разследва и извършителите се преследват, твърди още „Мирър".

За състоянието на Шуми се знае малко, но преди ден неврохирургът Никола Асиари коментира в италианските медии, че "след такава травма и толкова дълго възстановяване, не очаквайте, че Михаел изглежда като през 2013-а."

"Неговите органи, мускули и скелетна структура са в много по-лошо състояние", коментира Асиари.

Знае се много малко за това доколко 7-кратният шампион във Формула 1 е възстановен, деен и активен, а големият му приятел и бивш шеф във "Ферари" Жан Тод, който е един от последните хора, които го посетиха, не желае да разкрие повече. "Той се бори, бъдете сигурни", само каза Тод.