Предстоящи събития на 23 януари
Секция: Предстоящи събития
23 Януари 2020 07:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 23 януари

/КРОСС/ Йерусалим.
Продължава визитата на президента Румен Радев в Държавата Израел.


***
София
От 9.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание


***
София
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.


***
София
От 10.00 часа в Столична община ще се проведе 6-то заседание на Столичния общински съвет.

***
София
От 15.00 часа в сградата на Министерството на околната среда и водите министър Емил Димитров ще се срещне с представители на легитимния рециклиращ сектор, който осигурява суровини за преработващите предприятия в България.


***
София
От 9.00 ч. 13-ти състав на Специализирания наказателен съд ще проведе заседание срещу Любомир Янев за изнудване.

***
София
От 10.00 часа в първа зала на НДК ще се състои церемонията по дипломирането на Випуск 2019 на Медицинския факултет към Медицинския университет - София.

***
София
От 10.00 ч. 14-ти въззивен състав на Софийски градски съд ще разгледа мярката на Йохан Стелингверф.

 

***
София
От 10.00 часа в залата за пресконференции на БТА на бул. „Цариградско шосе" 49 ще се проведе пресконференция на Асоциация „Прозрачност без граници" - българското представителство на Transparency International, на която ще бъдат представени резултатите от международния Индекс за възприятие на корупцията за 2019 година.

***
София
От 10.00 часа 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще проведе заседание срещу Мариян Кирилов за кумулиране на наказанията.

***
София
От 10.30 часа 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще проведе заседание срещу Азис Арман и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.


***
София
От 11.00 ч. в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I ще се състои поклонението на акад. Благовест Сендов.

***
София
От 11.00 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще проведе заседание срещу Валентин Христов и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 11.00 ч. 10-ти състав на Специализирания наказателен съд ще проведе заседание срещу Дичко Иванов за участие в ръководството на престъпна организация или група.

***
София
От 11.00 ч. в клуб „Перото" на НДК ще се проведе церемони по връчване на отличията „Добра болница".

***
София
От 11.00 ч. във ВИП залата на Софийската опера и балет ще се проведе пресконференция, посветена на премиерата на операта „Дама пика".

***
София
От 13.30 ч. 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще проведе дело срещу Валентин Петков и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 16.00 ч. в Националния военноисторически музей ще бъде открита традиционната годишна изложба „Памет за бъдещето".

***
София
От 18.00 ч. в Галерия „Райко Алексиев" ще се проведе изложба на Ивайло Попов.

***
София
18.30 ч. в Софийски Арсенал - Музей за съвременно изкуство ще бъдат представени Игри с очевидността и субективните ограничения.

***
Благоевград.
От 10.30 часа на площад „Георги Измирлиев" ще се проведе пресконференция на Областен информационен център за напредъка по изпълнение на програмите, финансирани с европейски средства.


***
Бургас
От 18.00 часа в Дружеството на художниците, на ул. "Александровска" 22 ще се проведе благотворителната изложба "Обединени в изкуството".


***
Бургас
От 14.00 часа в Зала 1 в Съдебна палата - Бургас ще се проведе среща с председателя на Окръжен съд - Бургас - съдия Росица Темелкова.

 

***
Варна
От 19.00 ч. в Кукления театър ще бъде представен спектакълът „Специални поводи".

***
Варна
От 17.00 ч. в Арт Галерия ще се проведе 13-то издание на Международната графична изложба.

***
Велико Търново.
От 9.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на кмета на Община Свищов Генчо Генчев във връзка с ВиК проблемите в общината и други актуални теми.


***
Велико Търново
От 19.00 часа в камерната зала на Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов" ще бъде представена комедията „Хванат. net".

***
Враца.
От 11.00 ч. в заседателната зала на Областна администрация - Враца, ет.6, ще се проведе заседание на Областния оперативен щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания.


***
Враца
От 19.00 ч. в камерната зала на ДКТ ще се проведе постановката „Човекът с петте котки".


***
Горна Оряховица./ с. Върбица
От 11.00 часа в НЧ „Градина-Върбица 1894" ще бъде представен народния обичай „Бабуване" по повод Деня на родилната помощ


***
Добрич
От 10.40 ч. В Художествена галерия - Добрич ще се проведе Работилница за въображение.

***
Добрич
От 19.00 ч. В Драматичен театър „Йордан Йовков" ще бъде представен спектакълът „Дамски шивач".

***
Кърджали
От 10.00 часа в ОДМВР ще се проведе работно съвещание във връзка с издаването на български лични документи през 2020 година.


***
Пазарджик.
От 11.00 ч. в зала „Маестро Георги Атанасов" за четиридесет и пети път Рапсодия „Вардар" ще даде началото на фестивала „Зимни музикални вечери „Проф. Иван Спасов" в Пазарджик.

 

***
Пловдив
От 9.00 ч. в зала 1 на Апелативен съд Пловдив ще бъде разгледано дело
по жалба на подсъдимия Х. П. срещу присъда на Пазарджишкия окръжен съд от 8 октомври 2019 г.

***
Пловдив
От 9.30 ч. в зала 11 на Районен съд - Пловдив 25-ти състав ще разгледа дело срещу З.И., обвинена за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

***
Русе
От 11.00 часа в отделението по „Палиативни грижи" на КОЦ - Русе ще се проведе пресконференция по повод Европейската седмица за борба с рака на шийката на матката.

***
Смолян
От 10.30 ч. В сградата на община Смолян, ет. 5, стая 31 ще се проведе пресконференция на тема Данъчно-осигурителна кампания 2020.

***
Стара Загора
От 18.00 ч. в залата на първия етаж на Регионална библиотека „Захарий Княжевски" ще бъде прожектирана късометражна програма.

***
Стара Загора
От 18.00 ч. в зала „Байер" ще се проведе Младежка Януарска художествена изложба

***
Стара Загора
От 19.00 ч. в Драматичния театър ще се проведе драматизация „Чичовци" по Иван Вазов.

***
Стара Загора
От 19.00 ч. в Оперния театър ще бъде представена операта „Бохеми".

***
Хасково
От 18.00 ч. В зала „Хасково" ще се проведе церемония по награждаване на най-добрите спортисти, отбори и треньори за 2019 г.