Тоалетът на Фийби Уолър-Бридж от наградите "Златен глобус" е продаден в помощ на Австралия
Секция: Шоубизнес
23 Януари 2020 07:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тоалетът на Фийби Уолър-Бридж от наградите "Златен глобус" е продаден в помощ на Австралия

/КРОСС/ Тоалетът, който звездата от сериала "Fleabag" Фийби Уолър-Бридж носеше на церемонията за наградите "Златен глобус", бе продаден за 21 200 британски лири на търг, приходите от който са предназначени за пострадалите от горските пожари в Австралия, съобщи Контактмюзик.
34-годишната актриса предложи за продажба на търг смокинга, проектиран от дизайнерското дуо "Ралф и Русо" за състоялата се по-рано този месец церемония. След нея Уолър-Бридж постави автографа си върху направения по поръчка тоалет от две части, който бе изложен на търг.

"Развълнувана съм, че уникалният смокинг, създаден от австралийските дизайнери Ралф и Русо, ще даде своя принос за спешна кауза - каза тя. Ако събраните на търга приходи могат да помогнат в борбата с последствията от горските пожари, бъдещото въздействие на тоалета ще е по-голямо от късмета, който той донесе на мен и екипа на сериала на церемонията."

Двамата дизайнери увериха, че са очаровани от решението на актрисата да продаде тоалета. "Тъй като сме родени в Австралия и членове на семействата ни живеят в региона, слушахме със свити сърца вестите за горските пожари в страната - отбелязаха те. Радваме се, че с тази продажба на търг Фийби подкрепи усилията за подпомагане на пострадалите от бедствието."