По поръчка на Весо Плачков: Рокери отвличат участниците в „Черешката на тортата“
Секция: ЛЮБОПИТНО
26 Януари 2020 10:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
По поръчка на Весо Плачков: Рокери отвличат участниците в „Черешката на тортата“

/КРОСС/ Истински екшън с отвличане ще се разиграе идната седмица в предаването „Черешката на тортата“. В ролята на поръчител влиза актьорът с поразяващо сини очи Веселин Плачков.

В епизода във вторник звездата от „Пътят на честта“ ще изпрати рокери да похитят останалите участници - дерматологът д-р Радина Денкова, вокалистът на група „Акага“ Красимир Куртев, тв водещата Анна Ангелова и близначките от „Игри на волята“ Елена и Стефания.

Шеф Манчев ще нагърби участниците със задачата меню от конкретно десетилетие на миналия век, като допълнително условие е подходящ за епохата дрескод.

Първа в ролята на домакиня ще се изяви д-р Денкова, следвана от Весо.

На Куртев честта да готви в ефир се пада в сряда, като той ще отведе гостите си и зрителите в Копривщица. Дрескодът за неговата вечеря е народни носии.

Чаровната Анна ще ни върне в 60-те години на миналия век, при това в царството на кулинарията - Италия. Вдъхновена от шедьовъра на Федерико Фелини La Dolce Vita, водещата кръщава своята вечер „Храна и кино“.

Елена и Стефания, които се доказаха като едни от най-издържливите участници в „Игри на волята“, ще представят „Хавана през 50-те“ в петък вечер. Двете блондинки се захващат с приготвянето на необичайно меню, което включва колумбийската супа с кокоши крак.