Huawei Mate 30 Pro в комплект с FreeBuds 3 вече е в магазините в София
Секция: Технологии
30 Януари 2020 10:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei Mate 30 Pro в комплект с FreeBuds 3 вече е в магазините в София

/КРОСС/ От днес Huawei Mate 30 Pro в комплект с безжичните слушалки FreeBuds 3 може да се закупи в София в 5 магазина, съответно на A1, Теленор, Виваком, Технополис и Техномаркет. Лимитираната до общо 100 бройки оферта е придружена и с Premium Service обслужване, което включва еднократна безплатна подмяна на екран или заден панел в случай на повреда в рамките на първите 6 месеца, безплатна доставка от врата до врата за гаранционни ремонти и специализирана услуга по горещата линия 0800 18818. Нещо повече, закупилите комплекта имат възможност да участват в проучване за потребителското изживяване с него, и да получат черна фитнес гривна Huawei Band 4.

Mate 30 Pro e базиран на най-мощната хардуерна платформа с изкуствен интелект на Huawei - Kirin 990, с 256GB памет за съхранение и 8GB RAM, и на софтуера на компанията EMUI 10, базиран на Android 10. Устройството няма инсталирани Google Mobile Services и работи със собствен набор от инструменти Huawei Mobile Services. То идва със собствения магазин на компанията Huawei AppGallery, с непрекъснато обогатяваща се функционалност и както глобални, така и български приложения. FreeBuds 3 са базирани на първия собствен чипсет за носими устройства на Huawei Kirin А1, който е и първият Bluetooth 5.1 чипсет в света. Те се отличават с висококачествен звук, ергономичен дизайн и интелигентно регулируемо двупосочно шумопотискане.

Комплектът включва Mate 30 Pro в цвят Space Silver, и FreeBuds 3 в класически черен цвят, на препоръчителна крайноклиентска цена 1999 лв. или в изгодни оферти с предлагани и от трите мобилни оператора абонаментни планове.
Магазините, в които можете да го разгледате, да получите по-подробна информация, и да го закупите, са:
Теленор в The Mall на бул. „Цариградско шосе" 115
А1 в Mall of Sofia на бул. „Александър Стамболийски" 101
Виваком в Paradise Center на бул. „Черни връх" 100
Технополис Младост на бул. Околовръстен път" 265
Техномаркет на бул. Цариградско шосе" 92, в новата дисплей зона на Huawei.

За въпроси преди или след покупката можете да се обърнете и към екипа на Huawei директно във Facebook, с имейл на https://consumer.huawei.com/bg/contact-us/, на телефон 0800 18818 между 9 и 18 ч, или на живо в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге" 6.

Повече информация за лимитираната оферта можете да намерите на:
https://consumer.huawei.com/bg/campaign/mate30pro-promotion/