Мадона отмени още два концерта от турнето си
Секция: Шоубизнес
01 Февруари 2020 16:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мадона отмени още два концерта от турнето си

Певицата обясни на феновете си, че още не се е възстановила след множеството контузии

/КРОСС/ Мадона отмени още два концерта от турнето си - на 4-ти и на 11-ти февруари, пише БГНЕС. След като на 29 януари 61-годишната певица все пак откри турнето си "Madame X" във Великобритания, но отмени първия концерт от него, звездата разочарова феновете с новината, че концертите са твърде интензивни и са в последователни дни, затова трябва да ги отмени.

В съобщение, публикувано в петък, Мадона написа: „Както всички знаете, имам множество контузии и трябваше да отменя шоута, за да мога да се възстановя. За да не ви изненадам, искам да ви уведомя предварително, че отменям две от шоутата - на 4 февруари и 11 февруари в Лондон. Реализацията на три концерта един след друг е твърде голямо изпитание за тялото ми и лекарите настояват да почивам поне един ден след всяко шоу". И добави, че състоянието й се подобрява, най-вероятно заради ежедневната 6-часова рехабилитация.

"3 часа преди шоуто и 3 часа след него правя множество рехабилитазии. Слязох от високите токчета, вече нося ниски обувки, но все още усещам болка. Разбира се, почивката е най-доброто лекарство", пише певицата.

Припомняме, че Мадона отложи първото шоу от турнето си в Лондон заради контузия. В Лондон певицата трябваше да изнесе общо 15 концерта.