Приятелката на Илон Мъск кара тежка бременност
Секция: Шоубизнес
01 Февруари 2020 16:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Приятелката на Илон Мъск кара тежка бременност

/КРОСС/ Приятелката на милиардера Илон Мъск - канадската певица Граймс, има тежка бременност, пишат руски сайтове, цитирани от БГНЕС.

Новината, че 31-годишната певица носи шестото дете на Мъск, взриви интернет, като коментарите са разнопосочни: някои потребители изказаха негативни коментари, а в постовете на други се прогнозира, че бъдещото бебе може или да спаси човечеството, или да унищожи напълно света, когато порасне.
Граймс разкрива, че е имала усложнения през първия триместър на бременността, но не уточни детайли. Певицата споделя постове за състоянието си в Instagram, в които признава, че изобщо не е подготвена за бременността, като дори я нарича „изпитание".

"Не знам дали бременността е толкова дискутирана, колкото трябва да бъде. Просто не разбрах в какво се забърквам. Макар да е тежко, имам страхотни творчески идеи", написа певицата в последната си публикация.
Ексцентричната музикантка призова своите последователки да споделят опит с бременносттите си, като каза, че разглежда възможността да стане майка като „да бе, защо не, хахаха".

Илон Мъск и Клер Елиза Бушър, известна като Граймс,имат връзка от май 2018 г. И докато Мъск е опитен родител с петте си деца от първата си съпруга, Граймс няма никакъв опит в сменянето на памперси.