Памела Андерсън се раздели с мъжа си след 12 дни брак
Секция: Шоубизнес
02 Февруари 2020 10:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Памела Андерсън се раздели с мъжа си след 12 дни брак

/КРОСС/ Памела Андерсън се раздели със съпруга си - известния холивудски продуцент Джон Питърс, само 12 дни след сватбата им.

Звездата от „Baywatch" потвърди, че тя и Джон са „отделили известно време, за да се разделят и да преосмислят какво искат един от друг". Това става по-малко от две седмици след сватбата им в края на януари.

В изавление пред The ​​Hollywood Reporter по повод раздялата Андерсън казва: "Животът е пътуване, а любовта е процес. Имайки предвид тази универсална истина, ние взехме решение да отложим влизането в сила на свидетелството за брак и да вложим повече сили в процеса по изграждането на съюза ни".

Памела и Джон, които най-вероятно не са подали юридически документи за удостоверение за брак, се срещат за първи път преди повече от 30 години, но преди месец официално оповестиха връзката си, а на 20 януари се ожениха в Малибу.По време на сватбата 74-годишният холивудски продуцент заяви, че "Памела никога не е използвала пълния си потенциял като актриса. Тепърва нейната слава ще се разчуе. Тя има много таланти, не само тези, които се виждат с очите".

"Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера друга, но от 35 години насам исках само Памела. Тя ме удивлява. Тя ме вдъхновява. Обичам я и ще я направя моята принцеса".

52-годишната Памела написа в социалните мрежи: „Джон е първото "лошо момче" на Холивуд. Обичам го дълбоко като член на семейството ми. Той никогта не ме е предал и аз съм късметлийка - доказателство, че Бог има план".

БГНЕС припомня, че бившата звезда на "Спасители на плажа" Памела Андерсън се омъжи за известния холивудски продуцент Джон Питърс на тайна церемония в Малибу на 20 януари.

Двойката направи романтично бракосъчетание на тайна церемония в Малибу, на която присъстваха пълнолетните синове на Памела - Брандън и Дилън, и бившата съпруга на Питърс заедно с дъщерите им Калей и Скай.

Джон - който продуцира филма на Брадли Купър „Роди се звезда", отличен с „Оскар" през 2019 година, потвърди, че двамата с Памела са сключили брак.

52-годишната Памела също потвърди новината за сватбата и пусна изявление под формата на стихче, в което заявява, че двойката „се обича безусловно".