Предстоящи събития в страната на 3 февруари
Секция: Предстоящи събития
03 Февруари 2020 07:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 3 февруари

/КРОСС/ *** София

От 09.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за образуване и ръководене на организирана престъпна група на Д.М., И.М., А.Д., Ц.Р., Р.Р и др.

От 09.30 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за образуване и ръководене на организирана престъпна група на С.М., Р.Й. и П.Б.

От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за образуване и ръководене на организирана престъпна група на И.И., Х.Г., А.С., С.Х., Й.Й., Б.Р., Ф.А., А.Х., Г.А. и К.К.

От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за участие в ръководството на престъпна организация или група на Б.И., И.И., В.И., В.А. и Ц.Б.

От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за образуване и ръководене на организирана престъпна група на В.Р., Г.Г. и Д.Г.

От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело за лично укривателство на И.Х.

От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за образуване и ръководене на организирана престъпна група на Д.Ф., Б.Б., Й.Ч., С.С. и Н.Н.

От 10.30 часа Съветът за партньорство към Висшия съдебен съвет ще проведе първото си заседание в зала № 107 в сградата на ВСС.

От 11.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за образуване и ръководене на организирана престъпна група на О.М., Г.И., Т.Р., Е.С., З.Т., М.Г., Н.П., Т.Т., Г.Е., Е.Г., Н.Д., В.С., Е.С. и У.Ш.

От 13.30 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за изнудване на В.Д. и И.М.

От 14.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за участие в ръководството на престъпна организация или група на И.Г. и М.А.

От 16:00 ч. в офиса на Национална пациентска организация (ул. „Любен Каравелов“ №3) ще се проведе Кръгла маса, посветена на пациентските права.

*** Благоевград

От 11:00 часа, във Военен клуб - Благоевград ще се проведе пресконференция по повод отбелязването на 10 години от създаването на Драматичен театър "Проф. Енчо Халачев“.

*** Бургас

От 19.00 часа в Културен център „Морско казино“ в Бургас ще бъдат излъчени допълнителни прожекции на филмите "Аз, Леонардо" и "Микеланджело: безкрайност".

*** Варна

От 09.00 часа в Регионалното управление на образованието - град Варна. министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще отговаря на журналистически въпроси. В 9.40 министър Вълчев ще бъде в Основно училище „Св. св. Кирил и Методий“, с. Старо Оряхово, а в 11 часа - в Детска градина „Мечо Пух“ в гр. Долни чифлик. В 14.20 ч е предвидено посещение в Детска градина „Детелина в гр. Дългопол, а в 15 ч – в СУ „Св. Климент Охридски“.

*** Видин

От 13.00 часа в сградата на Регионален бизнес инкубатор, ул. „Христо Ботев“ № 93, офис „Европа Директно-Видин“, ще се състои заключителна пресконференция за представяне на резултатите от проект „Трансгранично религиозно наследство“.

*** Пловдив

В 09.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се проведе заседание по делото, образувано по жалба на подсъдимия Г. Г. срещу присъда, постановена от Окръжен съд – Стара Загора на 10.09.2019 г. С нея той е признат за виновен за съставяне на неистински документи.

В 09.30 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се състои заседание по делото срещу В. К., Н. М. и Р. М., обвинени за притежание с цел разпространение на екстази в особено големи размери.

В 09.30 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се проведе заседание по делото срещу О. Д. и неговият баща М. Д., обвинени за причиняваме на смърт на две лица и средна телесна повреда на едно лице по непредпазливост при управление на лек автомобил.

В 10.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се състои заседание по делото, образувано по протест на Окръжна прокуратура – Хасково и по жалби от подсъдимите срещу присъда на Окръжен съд – Хасково. Подсъдимият Н. Н. е признат за контрабанда на 103 килограма хероин през ГКПП “Капитан Андреево“ в съучастие с Г. С.

В 14.30 часа в зала 9 на Районния съд ще се проведе заседание по делото срещу И.М., обвинен за извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта – пол. служители при РУ – гр. Раковски, както и за нанасяне на лека телесна повреда на полицейски служител.