Тихомир Иванов вече е част от глобалното семейство на Red Bull
Секция: СПОРТ
03 Февруари 2020 16:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тихомир Иванов вече е част от глобалното семейство на Red Bull

/КРОСС/ Националният състезател по лека атлетика в дисциплина висок скок - Тихомир Иванов – официално стана третият български Red Bull атлет на 02.02.2020!

След като грабна първото място на Републиканското Държавно Първенство по Лека Атлетика в дисциплина висок скок със забележителните 225см тази неделя, 25- годишният шампион тържествено се качи на почетната стълбичка с Red Bull шапка на главата.

Това беше 7-мата поредна победа на Тихомир на национален шампионат, а с постижението си от вчера, се нареди в 15-те най-добри в света за годината. Новата гордост на Red Bull е 5-ти в европейската ранглиста за сезона и започна обещаващо олимпийския сезон.  

След като премина високо технологични тестове за издръжливост и общо физическа подготовка в тренировъчния център на Red Bull в Залцбург (Австрия) през месец декември, олимпийската надежда беше единодушно поканен да се присъедини към семейството на найнеобикновените и талантливи атлети от всички спортове на емблематичната дата 02.02.2020!

Въпреки че Коронавирусът стана причина за отменянето на световното първенство по лека атлетика в зала, което трябваше да се проведе в Нандзин (Китай) между 13 и 15 март и това води до промени в програмата на Тихомир, ние сме сигурни, че той ще бъде във върхова форма за летните олимпийски игри в Токио това лято.