Предстоящи събития в страната за 4 февруари
Секция: Предстоящи събития
04 Февруари 2020 07:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 4 февруари

/КРОСС/ *** София

От 09.30 ч. 2-ри състав на Софийски градски съд ще гледа дело срещу Мария и Свилен Велеви.

От 09.30 ч. 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа дело срещу Богдана Димитрова, Минчо Казанджиев и Тотка Симеонова с предмет безстопанственост в особено големи размери.

От 09.30 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа дело срещу Евгени Крусев с предмет – престъпление по служба.

От 10.00 ч. 12-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Младен Милков, Мария Тръвнева, Полина Тръвнева, Ценка Георгиева и Николай Николов за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 ч. 8-ми състав на Специализирания наказателен съд ще гледа дело срещу Цветан Василев и група с предмет организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 ч. 16-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Виктор Боцев и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.30 ч. 15-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Димитринка Фурнаджиева и група за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 до 13.00 в УМБАЛ „Св. Иван Рилски ще се състои безплатна консултация с д-р Рая Петрова (хематолог).

От 10.30 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Нуртен Хасан за производство по чл. 65 от НПК – молба за изменение на мярка за неотклонение.

От 11.00 ч. 16-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Александър Александров, Стефан Стефанов, Анатолий Хунев и други за изнудване.

От 13.00 часа в централата на ПП АБВ на улица „Врабча“ 23 от партията ще дадат пресконференция.

От 13.00 до 16.00 в УМБАЛ „Св. Иван Рилски ще се проведе безплатна консултация с д-р Божил Робев (онколог).

От 13.30 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа дело срещу Магдалена Иванова и група за длъжностно присвояване в особено големи размери.

От 14.00 ч. 7-ми състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Румен Хаджиев и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 14.00 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Красимир Първанов и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

*** Асеновград

Oт 11.00 ч. на гробището в града ще се проведе погребението на Йорданка Бижева – дългогодишен директор на ОУ „Отец Паисий“ - село Тополово.

*** Благоевград

От 11.00 пред паметника на Гоце Делчев ще се състои ритуал по поднасяне на цвете и венци по повод 148-годишина от рождението на революционера.

*** Българово

От 10.00 ч. в църквата „Свети Атанасий“ ще бъде отслужена заупокойна молитва в памет на убитите през 1878 година православни християни и жители на село Урум Еникьой (днешния град Българово).

От 11.00 часа по повод 142 години от освобождението на град Българово ще бъдат поднесени на цветя и венци пред паметната плоча и костницата в двора на църквата „Свети Атанасий“.

*** Варна

От 10.00 часа в стаята на общинския съветник в Общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Архитектура и градоустройство“.

От 13.00 часа в стаята на общинския съветник в Общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Европейски въпроси и международно сътрудничество".

От 14.00 часа в стаята на общинския съветник в Общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Собственост и стопанство".

От 16.00 часа в стаята на общинския съветник в Общината ще се проведе заседание на Постоянна комисия „Култура и духовно развитие".

От 19.00 ч. „Кармен –сюита“ и „Пахита“ ще бъдат представени в Държавна опера – Варна.

*** Гоце Делчев

В 12.00 часа пред паметника на Гоце Делчев на централния площад в града ще започнат честванията по повод 148-годишина от рождението на революционера.

*** Казанлък

От 17.30 ч. в Музея на фотографията ще бъде открита историческа изложба „Писма от Одрин“ със снимки на Генчо Стайнов от Балканската и Междусъюзническата войни.

*** Кюстендил

От 17.30 часа в залата на Възрожденското училище ще бъдат представени книгите „Културно – историческото наследство в периода на българското възраждане” на д-р Атанас Панчев и „Сакрално: чудесата близо до нас” на д-р Мариана Праматарова.

*** Пещера

От 17.30 ч. в галерия „Проф. Веселин Стайков“ ще бъде открита изложба от фотографии на Ваня Христова, представящи красотата на българската носия от всички фолклорни области на страната.

*** Пловдив

От 09.00 ч. в 10 зала на Окръжен съд – Пловдив ще бъде разгледано дело срещу срещу подсъдимите Борис А. и Григор Ал.

От 09.30 ч. в зала 2 на Районен съд – Пловдив ще бъде разгледано дело срещу Р.Н. и срещу В.К.

От 10.00 ч. в зала 1 на Апелативен съд – Пловдив ще бъде разгледано дело по повод протест срещу присъда на Окръжен съд – Пловдив.

От 15.00 ч. в зала 1 на Районен съд –Пловдив 22-ри наказателен състав ще разгледа дело срещу Г.Г. – зам. кмет на р-н „Западен“ при Община гр.Пловдив, обвинен затова, че в качеството си на длъжностно лице - управител в „Кризисен център за деца“ – гр.Пловдив, е присвоил чужди пари в общ размер от 4118,11 лв.

От 09.30 часа министър Красимир Вълчев щее бъде в Първо основно училище „Христо Смирненнски“ в Провадия, а в 10.30 часа – в Професионалната гимназия по селско стопанство „Земя“.

*** Русе

От 11.00 ч. в Зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе заседание на Постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия.

*** Сливен

От 08.30 ч. на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен ще се провеждат огневи стрелби.

*** Стара Загора

От 11.00 ч. в Оперен театър ще бъде представен спектакълът за деца "Макс и Мориц".

От 19.00 ч. в Драматичен театър ще гостува ДТ „Стефан Киров“ – Сливен“ с „Непоправимо“.

*** Шумен

От 10.00 часа, в зала 203 на общината ще има брифинг на тема: Пети национален конкурс „Децата на България пеят, танцуват, рисуват“.