Кажи „Да!” на брака!
Секция: ЛЮБОПИТНО
04 Февруари 2020 11:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кажи „Да!” на брака! Томбола за спечелване на 5 диамантени годежни пръстена насърчава влюбените да направят следващата крачка

/КРОСС/ Браковете бавно, но славно отново се връщат на мода в Европа след десетилетия на свободни връзки и съжителства на семейни начала, сочи актуална статистика. Според нея, най-много се женят хората в Литва, следвана от Румъния и Германия. България обаче все е на едно от последните места по сключени бракове в ЕС.

По данни от последната статистика, публикувана в сайта на НСИ, през 2018 г. у нас са сключени 28 593 брака. И въпреки, че се наблюдава известен ръст спрямо предишни години, все още решението за тази така важна стъпка в живота не се взема лесно от младите хора - било то заради променящата се среда или заради икономическата реалност и несигурността, в която живеем.

Вярвайки, че браковете не са отживелица от GOTO Jewellery and Diamonds и Sofia Ring Mall обединиха сили и стартираха кампания, която цели да насърчи предприемането на тази важна крачка.

Инициативата носи името „Най-хубавата дума е „Да“!“, което само по себе си предава цялата й идея - че семейството е най-важната, стабилна и градивна единица, гарантираща благоденствието както на всеки от нас, на децата ни, така и на обществото като цяло.

И ако вие сте сред тези, които още се двоумят дали да направят най-важната житейска стъпка, можете да предизвикате Съдбата в седмицата на Свети Валентин.

От 7 до 14 февруари в Sofia Ring Mall всеки пълнолетен посетител може да вземе участие в томболата за спечелване на един от 5-те диамантени годежни пръстена и така да се вдъхнови или най-сетне да събере смелост да предложи брак на своята половинка.

Повече информация за кампанията „Най-хубавата дума е „Да“!“ може да се намери на www.sofiaring.bg