Брад и Джен замислят обща почивка: Ще си дадат ли втори шанс?
Секция: Шоубизнес
04 Февруари 2020 15:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Брад и Джен замислят обща почивка: Ще си дадат ли втори шанс? Двамата искат да разберат какво се случва между тях

/КРОСС/ За възможна връзка между бившите съпрузи Брад Пит и Дженифър Анистън се говори все по-често. Според изданието „Heat“ двамата актьори дори предвиждат да заминат на обща почивка в един от мексиканските курорти.

Източник, близък до звездите твърди, че Брад и Джен чакат с нетърпение края на сезона и всевъзможните връчвания на награди, за да се отправят на дългоочакван отпуск...заедно. Те искали да изкарат колкото се може повече време, за да се разнообразят и за да разберат какво именно се случва между тях, а още по-точно: могат ли да си дадат втори шанс в любовта.

Позовавайки се на близки до Анистън, журналисти от изданието публикуват и цитат: „Дженифър има грандиозни планове тази година. Тя иска да изкара заедно с Брад няколко тайни отпуска, а също по възможност да е с него в спокойна семейна обстановка. За нея това е важно, за да разбере как да се държи от тук нататък. Такава щастлива Джен не сме виждали никога за целия ѝ личен и професионален живот. Не се интересува кой и какво говорят зад гърба ѝ“.

Епичното събиране на екссъпрузите Брад Пит и Дженифър Анистън бе по време на наградите SAG Awards 2020 през януари. Без да се притесняват от репортерите, актьорите нежно се прегърнаха след връчването на отличията и си размениха няколко думи. Но всичко не е свършило дотук. Получавайки наградата за ролята във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, Пит се пошегува, че не е лесно да изиграе персонаж, който „ходи без риза и не се разбира със съпругата си“.

Анистън хареса тази шега: отначало се изненада, след това се усмихна, а накрая се присъедини към аплодисментите. Брад също така не пропусна благодарствената реч на Дженифър, която в същата вечер получи приз за главната женска роля в сериала „Сутрешно шоу“. Намиращ се зад кулисите, актьорът следеше отблизо думите на бившата си съпруга.

По-късно стана ясно, че двамата не биха възстановили приятелството си без помощта на колежката и добра приятелка на Анистън – Кортни Кокс. Именно тя е успяла да даде новия телефонен номер на Дженифър на Пит и той ѝ се е обадил. Очаква се двамата да се появят и в продължението на сериала „Приятели“.