Сблъсъкът президент - премиер роди вицови ситуации в социалната мрежа
Секция: ПОЛИТИКА
05 Февруари 2020 10:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сблъсъкът президент - премиер роди вицови ситуации в социалната мрежа

/КРОСС/ Политически автогол си вкара ГЕРБ след сблъсъка между президента и правителството и след като държавният глава сне доверието си от кабинета "Борисов 3".
На страницата си във Фейсбук софийската организация на управляващата партия е публикувала анкета, с идеята да измери подкрепата за Борисов и Румен Радев.


До снощи 75 процента от гласувалите бяха дали своя вот в подкрепа на президента Радев. Тази сутрин администраторите на страницата се бяха постарали да замажат гафа на неловката ситуация и бяха заличили процентите, а приближеният им сайт беше изтрил анкетата от ФБ-страницата си. В социалната мрежа заваляха подигравки, че мениджърите на страницата доста са се изложили, допускайки истината да "блесне".

Междувременно след поредните бисери на премиера, който обиди журналистите и ги нарече :"Мисирки" отново в социалната мрежа се появи група, озаглавена „Келеши и мисирки", с идеята на нея да се публикуват всички откровенни глупости, които Борисов непрекъснато ръси. Появиха се и колажи по темата с ликовете на любимките на премиера от гилдията.

Снимка Фейсбук