Хари и Меган наеха агенция - машина за звезди
Секция: Шоубизнес
09 Февруари 2020 16:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хари и Меган наеха агенция - машина за звезди

/КРОСС/ Хари и Меган щели да плащат луди пари, за да изкарат още повече. Принцът и бившата актриса вече си „партнирали“ със Sheeraz – компанията, чиито маркетингови стратези превърнаха Селена Гомес, Ким Кардашиян и Джъстин Бийбър в милиардери. 

Именно тя стои зад пи ар стратегията на някои от най-преуспелите в развлекателната индустрия.  Фирмата има клиенти с брандове от Близкия Изток, Индия, САЩ и Азия.

От Sun веднага са поискали коментар от прес аташетата на Бъкингам, но те върнали отговор, че информацията няма общо с действителността.

Тогава обаче от Sheeraz са репликирали остро – все пак това им е работата: „Преди да стане принцеса, Меган Маркъл беше актриса. Сега тя се завръща в Лос Анджелис и, естествено, поддържаме контакти с нейния екип, който отговаря за бранда й. Ние владеем глобалната мрежа и консуматорите на таланти в нея“. 

В неотдавнашен коментар в New York Magazine пък се казва: „Меган вероятно иска да стане следващата Опра или Мишел Обама – или новата и малко по-сдържана Ким Кардашиян. Може би се блазни от възможността да я наричат „посланик на добра воля“. Но за нея и Хари би било най-добре да се покрият за известно време, докато премине ураганът от интриги и сплетни по техен адрес. След месец-два да се завърнат със събития с акцент върху благотворителността, а не да дават интервюта. По-добре да се занимават със спасяване на слонове в Африка – и да „нахранят“ публиката със снимки“.

Да припомним, че Маркъл започва да набира популярност през 2010-а, когато се появява по червените килими на буквално всяко първо събитие и тиражира десетки селфита.

И че всъщност принц Хари й ходатайства по обратния път към Холивуд. Той е този, който на лондонската премиера на „Цар Лъв“ пита при включен микрофон най-големия шеф на „Уолт Дисни“ Боб Айгър дали може да вземе на работа Меган. „С удоволствие ще я пробваме“, отговоря Айгър - нима се отказва на принц.