Предстоящи събития в страната за 10 февруари
Секция: Предстоящи събития
10 Февруари 2020 07:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 10 февруари

/КРОСС/ ***
София.
От 9.00 часа в зала 7 на Софийски районен съд 18-и съдебен състав ще заседава по делото на Националната агенция за приходите (НАП) срещу Наказателно постановление на Комисия за защита на личните данни.

***
София.
От 10.00 часа в зала 18 на ет. 10 в бившия Център по хигиена ще се проведе пресконференция по случай Международния ден на епилепсията. На пресконференцията ще бъдат представени новостите в диагностиката и лечението на епилепсията в България.

***
София.
От 10.00 часа в зала 2 на хотел „Рила" проф. Олег Асенов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура", ще представи пред членовете на Българското обединение на шофьорите тол системата.


***
София.
От 11.00 часа на Хераковското ханче ще се започне операция по линия на ROADPOL. Пътна полиция ще информира за целите на операцията.


***
София.
От 12.00 часа в галерия УниАрт на НБУ ще се проведе лаборатория с драматургични произведения на тема „Парите", които са финалисти в четвъртото издание на конкурса за нова пиеса на Нов български университет.

***
София.
От 18.30 часа в Литературен клуб „Перото" ще бъде представена книгата „История на човечеството" на Хендрик Ван Луун.

***
София.
От 19.00 часа в кино „Люмиер Лидл" ще се състои прожекция на филма „Най-хубавите години от един живот" на режисьора Клод Льолуш.

***
Банско.
От 10.10 часа в Посетителския информационен център ще се проведе дискусия за политиките в социалната сфера с министъра на труда и социалната политика Деница Сачева.

***
Варна.
От 9.00 часа в Апелативния съд ще се гледа дело по жалба срещу присъда на лекарка от болницата в Ямбол, обвинена за немарливост, довела до смъртта на дете на 1 г. и 8 месеца.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в ПГ по моден дизайн ще се проведе училищният кръг на Национално състезание „Най-добър млад фризьор и гримьор".

***
Велико Търново.
От 13.00 часа в Областната администрация ще се проведе тържество за отбелязването на 21 години от създаването на Областна администрация - Велико Търново.

***
Добрич.
От 9.00 часа в Малката зала на Общината ще се проведе кметска оперативка.

***
Пловдив.
От 9.00 часа в храм „Св. Харалампий" Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай ще оглави Архиерейска света Литургия.

***
Пловдив.
От 9.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа дело по жалбата на мъж, обвинен за контрабанда на лекарства.

***
Пловдив.
От 9.30 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за причиняване на катастрофа, при която са загинали трима души.

***
Пловдив.
От 13.30 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу трима души, обвинени за притежание и разпространение на наркотици.

***
Русе.
От 12.00 часа в Историческия музей ще бъде представено списанието „Живи наследства" на Регионалния център за опазване на нематериалното културно наследство в Югоизточна Европа под егидата на ЮНЕСКО - София.

***
Сливен.
От 10.00 часа в зала „Галерия" на хотел „Национал" ще се проведе информационна кампания на Областна дирекция „Земеделие" за земеделските стопани от областта, за да им бъдат разяснени схемите и програмите, от които могат да се възползват.

***
Стара Загора.
От 12.30 часа в зала 2 на Община Стара Загора ще се проведе
традиционната пресконференция на председателя на Общинския съвет Мария Динева.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Регионална библиотека „Захарий Княжевски" ще се състои прожекция на филма „Тримата от запаса".

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния театър ще бъде представен спектакълът „Мерак" по разкази на Николай Хайтов.

***
Хасково.
От 10.00 часа в ОУ „Св. Паисий Хилендарски" Духов оркестър - Хасково ще проведе Образователни концерти в час по музика.