Меган и Хари се завръщат във Великобритания през март
Секция: Шоубизнес
11 Февруари 2020 14:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Меган и Хари се завръщат във Великобритания през март

/КРОСС/ Новите роли на принц Хари и Меган Маркъл влизат в сила през пролетта, което означава, че те все още имат ангажименти, на които трябва да присъстват, и то като част от британското кралско семейство.

Меган Маркъл и принц Хари направиха много промени в начина си на живот, след като взеха решението да се оттеглят от редиците на кралското семейство. На двамата им се наложи да разпределят времето си между Великобритания и Канада, да се откажат от титлите си „Негово" и „Нейно Величество", както и да изкарват парите си самостоятелно. На фона на всички тези стъпки, които двамата предприеха, е възможно да сте пропуснали една доста важна част от тяхното споразумение, а именно, че то влиза в сила през пролетта на 2020 година.

Какво означава това за Меган и Хари? Към момента детайлите не са съвсем ясни, но според нов доклад на The Sunday Times, кралицата е поискала херцогът и херцогинята на Съсекс да се върнат във Великобритания през следващия месец, за да присъстват на важно събитие с останалата част от кралското семейство. И тъй като те все още технически не са напуснали фамилията официално, най-вероятно ще им се наложи да бъдат там.

Събитието ще се състои на 9 март и ще бъде част от последните официални ангажименти на Меган и Хари преди завръщането им в Канада. Очаква се кралската двойка да доведе Арчи със себе си за посещението им в Англия, а след като принц Хари каза, че „не съжалява" за решението си, ще бъде интересно да видим взаимоотношенията му с останалата част от семейството.