ЕНЕРГО-ПРО се стреми към партньорство с местната власт в реализацията на инфраструктурни проекти
Секция: БЪЛГАРИЯ
11 Февруари 2020 15:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЕНЕРГО-ПРО се стреми към партньорство с местната власт в реализацията на инфраструктурни проекти

/КРОСС/ За подобряване на съвместната работа и ефективно взаимодействие при изпълнението на инфраструктурни проекти, както и за синхронизацията на плановете при извършването на строителни и ремонтни дейности се договориха управителите на ЕНЕРГО-ПРО Варна и кметовете на областните центрове в Североизточна България.

В рамките на регионалната си обиколка ръководството на енергийната компания през тази седмица се срещна с кметовете на Велико Търново, Горна Оряховица, Шумен и Разград. Основен акцент в срещите беше и работата в зимни условия.

Управителите на ЕНЕРГО-ПРО Варна Ангел Ангелов, Анжела Тонева и Георги Коршия информираха представителите на местната власт за направените инвестиции в електроразпределителната инфраструктура на Североизточна България през 2019 г., които възлизат на над 45 милиона лева, както и с намеренията за инвестиции по региони през 2020 г.

Приоритетните области в инвестиционната програма на компанията през тази година са подобряване на работата на електроразпределителната мрежа, повишаване качеството на електрозахранването, намаляване на технологичните разходи и реализирането на енергийно ефективни проекти.

Мениджърите на ЕНЕРГО-ПРО информираха кметовете за промените в работата с бизнес клиентите през 2020 г. и предстоящата промяна в начина на изчисляване на цената за достъп до електроразпределителната мрежа. ЕНЕРГО-ПРО провежда политика на активна комуникация с местната власт в Североизточна България.

Така оперативно се разрешават актуални проблеми и се търсят решения на възникнали трудности. Доброто взаимодействие е в услуга на клиентите чрез осигуряването на по-надеждно и качествено електрозахранване и създаването на условия за улеснено присъединяване на нови обекти.