Бела Хадид сложи 24-каратово злато на лицето си
Секция: Шоубизнес
18 Февруари 2020 08:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бела Хадид сложи 24-каратово злато на лицето си

/КРОСС/ Американската манекенка Бела Хадид се подготвила за Лондонската седмица на модата, като преминала през лицева процедура с 24-каратово злато, съобщава сайтът Контактмюзик.
Двайсет и седем годишната красавица посетила студиото на Мими Лузон, дерматоложката на знаменитостите. На подобна процедура тя подложи преди време Ирина Шейк, Алесандра Амброзио и Кая Гербер.
Специалистката пусна видео в интернет как е преминала процедурата с лицевата маска от чисто злато, положена на Бела Хадид. Иновативният метод дава незабавен блясък на кожата, като в същото време възстановява нейното овлажняване, особено след дълги полети със самолет.

Бела дари пари за засаждането на 600 дървета, за да занули своя "въглероден отпечатък" при наложителните й пътувания със самолет. Тя е по-малката сестра на Джиджи Хадид, която също е модел.
По думите на Бела тя истински се натежава от факта, че толкова често трябва да изминава големи разстояния със самолет, с което допринася за парниковия ефект. Но тя реши да се "откупи" и написа в Инстаграм: "Дарих средства за засаждането на 600 дървета - по 20 за всеки полет, който съм осъществила през последните три месеца. И ще продължавам да го правя до края на годината".