Нов удар върху принц Хари и Меган
Секция: Шоубизнес
19 Февруари 2020 17:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нов удар върху принц Хари и Меган

/КРОСС/ Принц Хари и Меган трябва да се откажат от името „Sussex Royal", след като решиха да се отделят от британското кралско семейство, посочва DailyMail.

След дълги преговори с кралицата и кралския двор е постигнато споразумение, че вече не е уместно те да използват думата „кралски" в своя „брандинг".Хари и Меган похарчиха десетки хиляди за нов уебсайт с името, който да допълва популярния им профил в Instagram. Те се опитаха и да регистрират Sussex Royal като глобална марка за редица артикули и дейности, в това число дрехи, канцеларски и образователни материали. Те започнаха и създаването на благотворителна организация, която използва същото име.

Профилът им в Instagram със същото име, пък има 11.2 милиона последователи.
ова е сериозен удар за херцога и херцогинята на Съсекс, които сега трябва да започнат наново, да пререгистрират и ребрандират всичко.

Ситуацията е деликатна и окончателните детайли все още се доизясняват.

Принц Хари и съпругата му Меган, заедно със сина им Арчи, са вече в Канада, след като обявиха оттеглянето си като старши членове на кралското семейство.
Бъкингамският дворец оповести през януари споразумението с херцозите на Съсекс, които пожелаха да се оттеглят от кралските си задължения и да живеят във финансова независимост. Кралица Елизабет Втора уважи желанието им.

Хари и Меган занапред няма да са действащи членове на британското кралско семейство, няма да ползват титлите "кралски височества" и искат да се издържат сами.