Бебето на Илон Мъск – рейв-манияче
Секция: ЛЮБОПИТНО
22 Февруари 2020 16:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бебето на Илон Мъск – рейв-манияче

/КРОСС/ Канадската певица Граймс, която носи детето на технологичния предприемач Илон Мъск, се надява да успее да направи детето си почитател на рейв-музиката, за да посещава такива партита.

31-годишната певица е в напреднала бременност и се очаква всеки момент да роди, но още от сега дава заявка да научи детето да слуша нестандартната музика.

Музикалната звезда, чието истинско име е Клер Бушър, съобщава пред сп. „The Face", че „децата трябва да бъдат научени да слушат такава музика, но аз едва ли ще слушам заедно с детето... Не мисля, че то ще има нужда от това, то и без това е изложено на много техно музика още в утробата ми".

Певица разказва още, че ще се старае да не възпитава разгледено дете: "Ще го изпращам периодично да живее в гората с дядо си, за да не стане твърде разглезено".

Междувременно певицата, която и преди се е оплаквала от тежка бременност, разкри, че кожата на лицето й е на огромни червени петна вследствие на бременността, и дори не може да се гримира. Положителното е, радва се певицата, че косата й, която отдавна е съсипана от бои и третиране, вече възвръща нормалната си гъстота вследствие на витамините, приемани през бремеността.