Бен Афлек за Джей Ло: Трябваше да е номинирана за „Оскар“
Секция: Шоубизнес
25 Февруари 2020 15:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бен Афлек за Джей Ло: Трябваше да е номинирана за „Оскар“

/КРОСС/ Бен Афлек става все по-откровен в изявите си и разказва за личния си живот. Съвсем скоро той обясни, че още тъгува по развода с Дженифър Гарнър.

Актьорът бе откровен и за отношенията му с друга бивша негова партньорка – Дженифър Лопес.

Звездата сподели, че още общува с бившата си и я смята за доста привлекателна. Пред „The New York Times“ той разкри, че все още говори със звездата от „Да свалиш Уолстрийт“ и смята, че тя е трябвало да бъде номинирана за „Оскар“.

„Тя трябваше да е номинирана. Говорим си често и изпитвам голямо уважение към нея. Прекрасно е, че най-хитовият ѝ филм бе, когато е на 50 години.“, каза още той.
Именно тогава той сподели, че най-много съжалява за развода със съпругата си Дженифър Гарнър, от която има три деца. Тогава той сподели, че именно по онова време е засилил алкохолната си зависимост.
Афлек и Лопес се срещнаха на снимачната площадка на „Трудна свалка“, през 2001 г. Афлек предложи с 6,1-каратов розов диамантен пръстен на Джей Ло, но връзката им не се оказа трайна и двамата се разделиха.

Афлек също така изпрати очарователно съобщение на бившата си съпруга по време на неговото интервю, което бе споделено в Twitter.
Той каза: „Първото и основно нещо, което трябва да кажа на Дженифър Гарнър публично или насаме е: Благодаря!“ Бен допълни, че наистина е ясен що се отнася до уважението му към Гарнър и колко цени факта, че двамата си поделят съвместното отглеждане на децата им.