Идва ново и вълнуващо изложение за велосипеди в столицата
Секция: Автомобили
25 Февруари 2020 10:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Идва ново и вълнуващо изложение за велосипеди в столицата

/КРОСС/ Bike Expo Sofia 2020 Ви кани да се запознаете с най-новото от света на велосипедите, тротинетките, скутерите и на свързаните с тях аксесоари.

Изложението ще се проведе от 3-ти до 5-ти април пред зала 6 - открита тераса на НДК /откъм паркинг НДК/.

Събитието има за цел да запознае посетителите си с алтернативните методи за придвижване из града, с новите “зелени” практики и да допринесе за по-здравословния живот и чист въздух в столицата.

Посетителите на Bike Expo Sofia 2020 ще могат да сверят часовниците си с новостите и иновациите в бранша, да тестват експонатите, да се срещнат лично с представители на фирмите, от които ще научат за най-важните неща при покупка на велосипеди и аксесоари. На място ще могат да сравнят и закупят желаните от тях продукти, както и да участват за наградите, които са приготвили организаторите.

Участие в изложението ще вземат и ще представят своите експонати PEUGEOT със своят незабравим облик, BMW - идеална комбинация от стил, дизайн и иновация, европейския производител на велосипеди Макском, Е-mounting bike- Електрически маунтин байк балансиран микс за придвижване в града или безкомпромисна офроуд машина, E-point- ще представят бранда и моделите на Kaabo, Pulse cycle със своите доказани продукти, Гайдия ЕООД предлага литоево-йонни батерии до нужния волтаж на клиента, предлагайки всички нужни за тях части и консумативи и много други.

Bike Expo 2020 се провежда с подкрепата и съдействието на Столична община и Министерството на младежта и спорта и е включено в програмата на Столична община и „София – Европейска столица на спорта“.