Звезди, фенове и близки се простиха с Коби Брайънт и Джиана
Секция: СПОРТ
25 Февруари 2020 14:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Звезди, фенове и близки се простиха с Коби Брайънт и Джиана Съпругата му ще заведе иск към компанията на катастрофиралия хеликоптер

/КРОСС/ Фенове, близки и приятели на Коби Брайънт си взеха последно сбогом с баскетболната легенда и дъщеря му Джиана, загинали в катастрофа с хеликоптер в околностите на Лос Анджелис. Хиляди се стекоха към залата, за да отдадат почит на баскетболиста. 

Феновете изпратиха Коби пред паметник до "Стейпълс център", а по-близките му го направиха на церемония в залата. Певицата Бионсе откри публичното възпоменание и в съпровод на хор изпълни някои от хитовете си в чест на Коби. В залата присъстваха куп знаменитости, сред които и баскетболните легенди Шакил О‘Нийл и Майкъл Джордан. 

"Когато Коби почина, част от мен също умря", каза легендарният Джордан.

Съпругата на Коби – Ванеса, произнесе емоционална реч, в която нарече Коби "любящ баща". По-рано стана ясно, че тя ще заведе съдебен иск към компанията оператор на катастрофиралия хеликоптер.

"Не виждах Коби като знаменитост, нито като невероятен баскетболист. Той беше моят любящ съпруг и красивият баща на децата ни. Той беше всичко за мен", добави Ванеса.